25 / 04 / 2024

iznik müzesi ihalesi

iznik müzesi ihalesi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyonu henüz bitmemiş olan İznik Müzesi'ndeki çalışmalara ilişkin, "Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız." dedi.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

İznik müzesi yıl içinde açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyonu henüz bitmemiş olan İznik Müzesi'ndeki çalışmalara ilişkin, "Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız." dedi.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bursa'ya İznik Çinisi Müzesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nin ‘İznik Çinisi Müzesi’ olacağının müjdesini verdi.

Antalya Kent Müzesi'nin ihalesi 26 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük kent müzesi projesi olan Antalya Kent Müzesi Projesi 26 Nisan’da ihaleye çıkıyor. İşte projenin detayları...

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Antalya Ulu Camii ve İslam Sanatları Müzesi ihalesi yarın!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "En önemli eserim olacak" dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi yarın ihaleye çıkıyor

Antalya Ulu Camii ve İslam Sanatları Müzesi'nin ihalesi 5 Ocak'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in '”En önemli eserim olacak” dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi 5 Ocak 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor. Proje 750 günde tamamlanacak.

Antalya Ulu Cami ve İslam Sanatları Müzesi'nin ihalesi 13 Ekim'de!

Başkan Menderes Türel’in ‘en önemli eserim olacak’ dediği Ulu Cami Projesi ve İslam Sanatları Müzesi 13 Ekim 2016 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Ulu Camii ve İslam Sanatları Müzesi'nin ihalesi 13 Ekim'de!

Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi’nde Otogar karşısında yer alan eski Köy Hizmetleri alanında yükselecek olan Ulu Camii Projesi ve İslam Eserleri Müzesi için start verildi.

İstanbul Topkapı Kent Müzesi ihalesi 26 Eylül'de!

İBB'nin kent müzesi inşaatı işini ikinci kez ihaleye açtı. Topkapı'da yapılacak olan Kent Müzesi'nin ihalesi 26 Eylül 2016 tarihinde yapılacak.

Oslo Viking Müzesi ihalesini AART Mimarlık aldı!

Oslo Viking Müzesi ihalesi'ni Danimarkalı AART Mimarlık kazandı. Şu anki müzenin 3 katı büyüklüğünde tasarlanan müze Oslo'nun Bygdoy isimli yerleşim birimine inşa edilecek.

iznik müzesi ihalesi Haberi

iznik müzesi ihalesi

Restorasyonu henüz bitmemiş olan İznik Müzesi'ndeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; "Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız. Daha sonra da ikinci etabı için çalışma başlatacağız. Bu yıl bitmeden İznik, müzesine kavuşacak." şeklinde konuştu.
Müzeyi ziyaret edip yetkililerden bilgi alan Bakan Ersoy, gazetecilere açıklamada bulundu. Ziyaretlerinin kendileri için yararlı olduğunu belirten Ersoy, "Birinci etabı hemen hemen bitmiş zaten. Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız. Daha sonra da ikinci etabı için çalışma başlatacağız. Bu yıl bitmeden İznik, müzesine kavuşacak." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İznik Çini Müzesi'nin açılışını gerçekleştiren Ersoy,gazetecilere; Bursa'da bekleyen projeler olduğunu...