20 / 04 / 2024

İZSU alsancak

İZSU alsancak

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Alsancak Stadı 18 ayda tamamlanacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak stadı hakkında bilgi verdi. Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Alsancak Stadı için zaman mı kaybedildi?

Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Karşıyaka ve Göztepe statları için dava açıldı. Alsancak için AVM dedikodusu yapıldı. İzmir’in zamanı boşa harcandı...

Alsancak Stadı'nın yeni imar planı tartışma yarattı!

Kapalı ve açık tribünler yıkıldıktan sonra, sadece maçların oynandığı çim sahanın bakımı yapılarak korunan Alsancak Stadı’nın yeniden yapımı için gerekli imar planı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki olağanüstü toplantıda görüşüldü.

Alsancak Stadı yeni imar planı kabul edildi!

Alsancak Stadı'nın yeniden yapımı için Konak Belediyesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisi, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere kabul edildi.

Meclis, Alsancak Stadı için olağanüstü toplanacak!

Alsancak Stadı'nın yapımına olanak sağlayacak 1/1000 ölçekli imar planlarını karara bağlamak için Büyüşehir Belediye Meclisi'ni 31 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Alsancak Stadı'nın çevresi moloz alanı oldu!

Futbolda yıllardır stat sıkıntısını aşmaya çalışan İzmir'de yıkılan Alsancak Stadı'nın çevresi ve Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi'nde yapılması planlanan stat, moloz döküm alanına dönüştü.

İZSU alsancak Haberi

İZSU alsancak


Doğalgaz çalışmalarını fırsat bilen İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak. Daha önce Alsancak bölgesinin Fevzipaşa Bulvarı’ndan Liman’a kadar olan bölümünde içme suyu şebekesini yenileyen İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de Alsancak Mahallesi’nde şebeke yenileme çalışmalarına başlıyor. Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında 30 yıllık şebekeler basınca dayanıklı, ductil borularla yenilenecek ve su kaçakları önlenecek. Sokakların tekrar tekrar kazılmasının önüne geçmek amacıyla, doğalgaz çalışmalarının hemen sonrasında kanal ve içme suyu alt yapısı çalışmalarına başlandığını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Yaklaşık 2 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yeniliyoruz. Şu ana kadar 500 metresi tamamlandı. İçme suyu branşmanları yenileniyor. Önümüzdeki günlerde...