26 / 04 / 2024

Jeff Bezos

Jeff Bezos

Dünyanın en zengin iki ismi farklı platformlarda küresel ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezos, ekonomik fırtınaya hazır olmak gerektiğini belirtirken Elon Musk Fed'i faiz artırımları konusunda eleştirdi.

Amazon, Spheres'i neden inşa etti?

John Schoettler, “Çalışanlarımızın birlikte çalışması ve inovasyon yapması için benzersiz bir ortam yaratmak istedik. Ayrıca kendimize modern ofiste neyin eksik olduğunu sorduk ve eksik olan öğenin doğa ile bağlantı olduğunu gördük.” dedi. 

Elon Musk ile Jeff Bezos uzay istasyonu tesisi satın almak istiyor!

Uçuk projelerin fizikçisi Elon Musk ile Amazon’un kurucusu Jeff Bezos uzay istasyonu sahibi olmak için bir yarışta. Musk, NASA’nın sattığı tesis için daha atak. Bezos ise paraya güveniyor

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

2022 teknoloji milyarderlerine yaramadı! Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg…

Şirketleri ve yaptıkları hamlelerle her gün haberlere konu olan ünlü teknoloji devlerinden bazıları yeni yıla fakirleşerek girdi.

2022, teknoloji devlerine yaramadı! Toplam zararları 457 milyar dolar!

Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg  dahil 10 teknoloji milyarderi yılı zararla kapatıyor. Toplam 457 milyar dolar zarar ettiler.

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, gençlere hayatlarında başarılı olmaları  için altın değerinde öğütler verdi. İşte dünyanın en zenginlerinden biri olan Bezos'tan tavsiyeler...

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?

Ünlü milyarder, servetini bağışlayacağını duyurdu!

Amazon’un kurucusu ünlü milyarder Jeff Bezos, 124 milyar dolarlık servetinin büyük bir bölümünü bağışlayacağını duyurdu. Bezos, bağış için belirlediği kriterleri açıkladı.

Dünyanın en zengin ikinci ismi Bezos: Gemiyi fırtınaya hazırlamak gerekiyor

Dünyanın en zengin iki ismi farklı platformlarda küresel ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezos, ekonomik fırtınaya hazır olmak gerektiğini belirtirken Elon Musk Fed'i faiz artırımları konusunda eleştirdi.

Jeff Bezos tahtını Asyalı iş insanı Gautam Adani’ye devretti!

Bloomberg Milyarderler Endeksi’nde ilk üçe giren, ilk Asyalı milyarderi olan iş adamı Gautam Adani, şimdi de zenginler listesinde Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u tahtından ederek dünyanın en zengin ikinci kişisi konumuna geldi. İşte, haberin detayları…

Jeff Bezos Haberi

Jeff Bezos

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekonomik krize karşı uyarıda bulunarak ekonomik fırtınaya hazır olun mesajını paylaşırken Elon Musk da ekonomiyle ilgili yaptığı bir değerlendirmede Fed'in gereğinden fazla faiz artımı yaptığını söyledi. Musk, Avrupa'nın enerji krizi nedeniyle bir durgunluk riskiyle karşı karşıya olmasına rağmen ABD'de işlerin daha iyi olduğunu ifade etti. Tesla'nın üretildiği Çin ile ilgili de değerlendirmede bulunan Musk, Çin'in de özellikle emlak sektörü olmak üzere 1 yıldır durgunluk yaşandığını ve ülkenin bir çeşit resesyon yaşadığını söyledi.

"Gemiyi fırtınaya hazırlamak gerekiyor"

Dünyanın en zenginleri listesinde ikinci sırada yer alan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, çok daha zor günlerin yaklaştığını belirterek, 'ekonomik fırtına' uyarısında bulundu. Online alışveriş platformu Amazon'un kurucusu olan ve dünyanın en zengin ikinci iş insanı konumunda...