26 / 04 / 2024

jeotermal saha

jeotermal saha

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Bursa'da 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Domaniç'te köylüler imece ile halı saha inşa ediyor!

Domaniç ilçesinde, daha önce "imece" usulüyle okul, cami, su kanalları inşa eden Muratlı köylüleri, aynı yöntemle şimdi de halı saha yapıyor.

Akyazı Sentetik Saha’nın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız" dedi

Denizli Merkezefendi Belediyesi 12 adet halı saha yapacak!

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon liralık yatırımla ilçe sınırları içinde 12 adet daha halı saha yapımına başladı.

Aydın Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Aydın Sultanhisar İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yapılması planlanan Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda...

Manisa Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Manisa Alaşehir ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde planlanan Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Konya'da 7 jeotermal kaynak alan ihalesi yapılacak!

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 7 adet jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhaleleri 22 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

jeotermal saha Haberi

jeotermal saha

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR
Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


İlimiz sınırlarında yer alan ve aşağıda ili, ilçesi, Mahallesi, alanı, paftası, muhammen bedeli, geçici teminat miktarı ve ihale tarih ve saati belirtilen 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı saha, 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu 10. Madde 1. Fıkra (c) bendi gereğince 2886 sayılı Devlet İhale kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca ihaleye çıkarılmıştır.


İhaleye katılmaya ilişkin hususlar;

a) İhale yukarıda belirtilen gün ve saatlerde Topraklık Mah. İzmir Bulvarı Otogar Yanı (DESKİ Binası) No:41/A Kat:5 Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.

b) İsteklilerin istenen belgeleri 02.05.2016 tarihi saat 10:00’a kadar Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

c) İhale ile ilgili...