25 / 04 / 2024

joe biden konut kredisi açıklaması

joe biden konut kredisi açıklaması

ABD Başkanı Biden yönetimi, konut kredilerinde hacizlerin ve borcunu ödeyemeyen ailelerin tahliye edilmesi süreçlerinin ertelenmesini talep etti.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

Biden'dan yeni hamle geldi!

ABD Başkanı Joe Biden, yerli EV pil üretimi için 2,8 milyar dolarlık sübvansiyon sağlanacağını açıkladı.

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, ülkedeki benzin fiyatlarının hala çok yüksek olduğunu belirterek, bu konuda gelecek hafta duyuruları olacağını duyurdu.

Resesyon endişesi petrolü vurdu! Brent petrol düşüyor! 12 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı ne kadar?

ABD Başkanı Joe Biden'ın resesyonun 'çok hafif' de olsa mümkün olabileceğini söylemesi ile brent petrol varil fiyatı bugün düşmeye başladı. Peki 12 Ekim 2022 brent petrol fiyatı ne kadar?

Biden'den flaş açıklama! 

ABD Başkanı Joe Biden, benzin fiyatlarını galon başına 1,60 doların altına alabileceğini, ancak Rusya ve Suudi Arabistan'ın yaptıkları nedeniyle gaz fiyatlarının yükseldiğini söyledi.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Enflasyon Biden hükümetinin sonunu hazırlıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir ankete göre, vatandaşların sadece yüzde 1'i Başkan Joe Biden'ın ekonomi politikalarını "mükemmel" olarak değerlendiriyor.

ABD Başkanı Joe Biden'ın enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden'dan enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı. İşte Biden'ın enflasyona dair açıklamaları ve

Türkiye ile ABD arasında kritik alışveriş! Joe Biden açıkladı

Türkiye ile ABD arasında 6 milyar dolar değerinde olan kritik F-16 anlaşması ile ilgili ABD lideri Joe Biden'dan açıklamalar geldi. 

Doları güçlendirmek için faiz artırmaya hazırlan Fed'in yeni Başkan Yardımcısı belli oldu

ABD Senatosu, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcılığına aday gösterilen Lael Brainard'a onay verdi. ABD Başkanı Joe Biden tarafından seçilen Brainard'ın adaylığı, 43'e karşı 52 oyla onaylandı.

NATO Zirvesi öncesi petrolün varil fiyatı kritik seviyede!

Petrolün varil fiyatı, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar açıklayacağına yönelik haberlerin gelmesi ile artış gösterdi. Peki bugün petrolün varili ne oldu? Petrolün varil fiyatı ne kadar? Benzin ve motorine zam gelecek mi?

joe biden konut kredisi açıklaması Haberi

joe biden konut kredisi açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden, 17 jet kararnameyle hızla başladığı görev döneminin ilk günlerindeKvoid-19 salgını şartlarının yarattığı ekonomik tahribata yönelik adımlar atıyor. Biden yönetimi, ABD İskan ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı ve diğer federal ajanslardan, Federal İskan Dairesi (HUD) garantili tek aile konut kredilerinin haczedilmesi ve mahkeme kararıyla tahliye edilmesi işlemlerinin ertelenme tarihinin 31 Mart 2021’e kadar uzatılması talebinde bulundu.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; 21 Ocak itibariyle HUD, Kovid-19 salgınının yarattığı finansal yıkım sebebiyle konut kredilerini ödemekte güçlük çeken ailelere destek olacak ilk adımı atmış oldu.

“Başkan Biden söz verdiği gibi Kovid-19’un etkilerine karşı etkili bir mücadele başaltarak ulusun geniş çaplı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor” diyen HUD Başkan Vekili Janet Golrick, HUD garantili kredi ödemelerinin ertelenmesinin daha kapsamlı bir barınma mücadelesinin ilk...