25 / 04 / 2024

Kadir Büyükkara

Kadir Büyükkara

TÜRKİYE'NİN 2014 'te 2,9 oranında büyüdüğünü hatırlatan Kadir Büyükkara, bu oranı etkileyen en önemli faktörün tarım olduğunu belirtti.

'İnşaat gelişmişlik göstergesidir'

Çimento A.Ş. Genel Müdürü Kadir Büyükkara, inşaat sektörünün bir ülkedeki kalkınmışlığın göstergesi olduğuna vurgulayarak, "Sektör, Türkiye'de son 12 yılda büyük bir gelişme kaydetmiştir" dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Topkapı Sarayı’ndaki restoran büyüyor!

Topkapı Sarayı'nda bulunan Karakol Restoran'da büyütme çalışması başlatıldı. Restoran eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yeğeni Emre Kocadağ tarafından işletiliyor. 

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. İBB Başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri başladı.

Büyükçekmece-Sarıyer tüneli 50 milyona mal olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Büyükçekmece'den Sarıyer'e kadar yapılacak olan 140 kilometrelik tünelin 50 milyona mal olacağını açıkladı.

Büyükçekmece'den TÜYAP'a teleferik!

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

Kadir Büyükkara Haberi

Kadir Büyükkara

ASKON Cumartesi söyleşilerine devam ediyor. Söyleşilerin Nisan ayı konuğu ise Çimento A.Ş. Genel Müdürü Kadir Büyükkara oldu. "İnşaat Sektörünün Genel Durumu, 2014 Yılı Sonuçları ve Gelecek Beklentileri" konulu söyleşiyi gerçekleştiren Büyükkara, sektör hakkında önemli bilgiler verdi. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Şube Başkanı Yakup Yıldırım, ASKON'un üyelerin gelişimine katkı sağlamak için haftalık ve aylık söyleşilerin yanı sıra çeşitli konferanslar düzenlediğini söyledi. 



İŞADAMLARI OLARAK PLAN ÇERÇEVESİNDE HAREKET EDİYORUZ 

Yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli organizasyonlara da katıldıklarını belirten Yıldırım, "Üyelerimizin ihracatını geliştirmeleri için bu tarz uygulamalara devam edeceğiz" dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'nın geleceğine yönelik metro hattı projesini duyurduğunu hatırlatan Yıldınm, "Bu şehri idare edenler yıllar sonrası durumu planlayarak yapıyorlar. Konya'nın ilerleyen yıllarda gelişimine göre hattın güzergâhını belirliyorlar. İşadamları olarak biz de bu plan...