23 / 04 / 2024

kağıthane yatırımları 2020

kağıthane yatırımları 2020

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmalarda verimliliği arttırmak için belediyede görevli personel ve idari amirlerle geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

kağıthane yatırımları 2020 Haberi

kağıthane yatırımları 2020

31 Mart Yerel Seçimi’nin üzerinden toplam 8 ay geçti. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, seçimlerin üzerinden geçen bu  8 aylık sürede yapılan çalışmaları ve ileri dönem projelerini masaya yatırdığı toplantıda belediyede görevli personel ve amirlerle çalışmaları masaya yatırdı. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sadabad Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda ayrıca Eğitimci Yazar İdris Hızır tarafından ‘Kurum Kültürü’ konulu bir eğitim semineri de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthanelilerin sevgisi ve desteğiyle göreve gelişinin sekizinci ayında şehre birçok hizmet kazandırdıklarını dile getirererek, çalışmalarda emeği olan tüm personele teşekkürlerini sundu. Başkan Öztekin'in konuşmasında şu cümleler yer aldı: ‘’ Her yaştan ve her kesimden vatandaşımıza eşit hizmet götürme sözüyle ilçemizde gönül belediyeciliğini tesis ediyoruz. Sadece insana özgü değil, sokak hayvanları ve çevre için...