29 / 03 / 2024

kahramanlar tariş arazisi

kahramanlar tariş arazisi

Özak GYO İzmir projesi İzmir Alsancak Stadı ile Mürselpaşa Bulvarı 'nın arasında kalan Tariş arazisinde yükselecek, proje kapsamında ofis, residence, konut, hastane ve AVM yer alması planlanıyor...

İncir Birliği Kahramanlar arazisini Emlak Planlama'ya devrediyor!

Tariş İncir Birliği, Kahramanlar'daki 3 birliğe ait 130 dönümlük arsada büyük bir proje gerçekleştirmeye hazırlanan TOKİ'nin iştiraki Emlak Planlama Pazarlama'ya onay verdi

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Kuşadası Tariş arazisi 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Kuşadası Tariş arazisi olarak da bilinen arazi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı. 10 bin metrekarelik arazinin kamulaştırması 25 milyon TL'ye gerçekleşti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tariş arazisi için halk oylaması yapacak!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde TARİŞ'e ait 10 dönümlük araziyi satın alan büyükşehir belediyesi, araziye uygulanacak proje için halk oylaması yapacak.

Bin 14 vakıf arazisi cemaatlere iade edildi!

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, 'Türkiye'de Farklı İnanç Gruplarına Yönelik Reformlar' başlığıyla bir açıklama yayımladı. Açıklamaya göre bugüne kadar 1014 vakıf Arazisi iade edildi..

Konya Şehir Hastanesi alanı tarım arazisi değil!

Baloğlu, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü' nde Şehir Hastanesi için tahsis edilen alanın tarım arazisi olmadığını belirtirken, yatak kapasitesinin arttığını müjdeledi .

Orman arazisi kiralama yönetmeliği!

Orman arazisi kiralama yönetmeliği olan Orman Kanununun 17/3 ve 18. maddelerinin uygulama yönetmeliği, kanun gereğince verilecek izinlere ve bu izinlerden tahsil edilecek bedellere ait iş ve işlemleri düzenliyor...

BTÜ Kestel Kampüsü arazisi incelendi!

Bursa’nın doğu bölgesini hareketlendirecek Bursa Teknik Üniversitesi’nin arazisi yetkililer tarafından incelendi. Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampusu projesinde önemli adımlar atılmaya başlandı..

Yabancılara tarım arazisi satışı nasıl yapılacak?

Yabancı uyruklu vatandaşların Türkiye'den gayrimenkul alabiliyor. Tarım arazisi satışlarında yapılan düzenlemelere göre; yabancılara tarım arazisi satışı nasıl yapılacak? İşte yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru..

Yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yabancı gerçek kişilerin tarım arazisi edinimleri hakkında duyuru yayımlandı. İşte yayımlanan duyurunun tam metni...

Kahramanlar'daki arsaya rezidans onayı çıktı!

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığından satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli imar planı değiştirildi.

Hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

31/12/2011 tarihi itibarıyla en az üç yıldan beri tarımsal amaçla kiralayan, kira sözleşmesi halen devam eden kiracılardan satış bedelini itiraz etmeksizin kabul edenler bu maddeye göre hak sahibi sayılıyor. Peki, hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır

Tari Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tari Turizm Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Üstündağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2015 tarihinde Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Tarım arazisi satışı 2015!

2015 yılında tarım arazisi satışlarının nasıl olması gerektiği, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tarımsal arazilerin mülkiyetinin devrine ilişkin yönetmelik kapsamında açıklanıyor. İşte tarım arazisi satışı 2015...

kahramanlar tariş arazisi Haberi

kahramanlar tariş arazisi


Özak GYO İstanbul'da yaşama geçirdiği Bulvar 216 ve Özak Hayattepe projelerinden sonra şimdi de Ege'nin incisi İzmir 'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.


İzmir Kahramanlar bölgesinde 133 bin 553 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Özak GYO İzmir projesinde ilk detaylar belli oldu.


Özak GYO 'nun Tariş İncir Birliği ve Zeytin Birliği 'nden aldığı arsa Alsancak Stadı 'na yakın konumda yer alıyor.


Karma proje olarak yaşama geçmesi planlanan proje kapsamında konut, ofis, residence, AVM ve hastane yer alması planlanıyor.



Özak GYO İzmir projesi Alsancak'a, Bayraklı'ya ve Bornova'ya yakın konumda yükseliyor.


Telefon: 0 212 486 36 50

Web adresi: http://www.ozakgyo.com/

Ceren...