25 / 04 / 2024

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor!

Türkiye’de son 15 yılın en gözde yatırım alanı turizm oldu. Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor.

İzmirli işadamları 2017 yılından umutlu!

2016 yılını geride bırakırken İzmirli işadamları 2017 yılından umutlu. Özellikle 2017 yılının ikinci çeyreğinde ekonominin yeniden ivme kazanacağını belirten iş dünyası temsilcileri, 2017’nin 2016’dan çok daha iyi geçeceğini belirtiyor.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor!

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

İranlı işadamları Şam'da lüks gayrimenkuller alıyor!

Haber kaynaklarına göre hükümetle sıkı ilişki içinde olan varlıklı ve muhafazakar İranlı işadamları, Şam’ın zengin semtlerinde pahalı ve lüks mülkler satın alıyor.

Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünü geliştirecek projelere imza atılıyor!

Kahramanmaraşlı işadamı Cemil Kebabcıoğlu, kentteki inşaat sektörüne katkı sağlayan projelerini anlattı. Kebabcıoğlu, "Hayata geçirdiğimiz her projede sosyal ve kültürel yapının korunmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle de sosya alanları geniş tutuyoruz" dedi.

Suriyeli işadamları Türkiye'de fabrika için arazi arıyor!

Suriyeli işadamları Mersin, Hatay, Antep ve Maraş'ta fabrika için arazi arıyor. Yatırımlara aracılık eden Talat Ali, "Gıdadan ilaca birçok yatırım için yer arıyor ama bulamıyoruz" dedi

Kahramanmaraş Cadde 12 Evleri'nde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

T-Tasarım Mimarlık İnşaat tarafından inşa edilen proje Kahramanmaraş İl 'i Onikişubat İlçe 'sinde hayata geçiriliyor. Kahramanmaraş Cadde 12 Evleri'nde fiyatlar 240 bin TL 'den başlıyor.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor Haberi

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor

Terörden korkmayan Kahramanmaraşlı iş adamları yatırım yapacak arsa konusunda sıkıntı çekiyor. Bu terör olayları bizi korkutmuyor ve yatırımlarımızı etkilemiyor. Bu terör belasının biteceğine gönülden inanıyoruz" dedi. Başkan Atıf Şirikçi ve yönetim kurulu, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek yeni açılacak dernek binasının açılışına davet etti. Korku salmak isteyen teröristlere asla fırsat verilememesi gerektiğini belirten Atıf Şirikçi "Korku fobisini yenerek onların beklentilerinin aksine alışveriş noktalarına gidip esnafımızın yanında olmalıyız. Terör devletimize diz çöktüremezler. Biz bundan sonuna kadar eminiz. Bu işin sonunun geldiğini çok iyi biliyoruz. Biz de sanayiciler olarak yatırıma devam ediyoruz. Tek problemimiz Kahramanmaraş'ta sanayi arsasının bulunmaması. Bununla ilgili çalışmalar hızlandı. Arkadaşlarımızın çoğu arsayla ilgili yatırım noktasında müracaatlarını yaptılar" dedi.


ÇIKIŞ NOKTASI SANAYİ

Türkiye'nin çıkış noktasının sanayiden geçtiğini söyleyerek, sanayi...