25 / 04 / 2024

Kalamış Sahan kapandı mı

Kalamış Sahan kapandı mı

İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri haline gelen Kalamış Sahan sessiz sedasız kapandı...

Sahan’da neler oluyor?

Sahan’la ilgili son günlerde küçülme haberleri geliyor. İstanbul'da Acıbadem ve Bağdat Caddesi şubelerinin kapandığını duyuldu. Gaziantep'teki Şirehan içinde açılan Sahan kapanmış. Oteli de başka bir işletmeciye devretmişler…

Kalamış Sahan neden kapandı?

İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri haline gelen Kalamış Sahan sessiz sedasız kapandı...

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Kapadokya Peri Tower Otel kapandı!

Kapadokya'da 21 Kapadokya’da 21 yıllık tesis kapandıyıldır hizmet veren 126 odalı Peri Tower Otel turizm sezonunun verimsiz geçmesinin etkisiyle kapandı.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Karaköy Limanı kapandı, Nuruosmaniye dükkanları boşaldı!

Nuruosmaniye'nin devasa ve şık mağazaları zor günler yaşıyor. Dükkanlar el değiştiriyor. Katlı binalarda boşluklar çok. Cadde esnafı, "Karaköy Limanı, kapandı, kruvazier turizmi bitti" diyor.

Mardin'de 16 otel kapandı!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Güngör, kentte 2014'teki 6-7 Ekim olaylarından bugüne kadar 16 otelin kapandığını belirterek, 600 kişinin işsiz kaldığını söyledi.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

41 Burda AVM'deki Bursa Kebap Evi kapandı!

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Son 5 yılda 83 bin 499 bakkal ve büfe kapandı!

Art arda açılan büyük market ve AVM’ler, küçük esnafın kepenk indirmesine yol açtı. Türkiye genelinde son 5 yılda 83 bin 499 bakkal ve büfenin kapandığı bildirildi.

Mudurnu Piliç'in fabrikası kapandı!

Türkiye’nin ilk entegre beyaz et üreticisi Mudurnu Piliç’in kapısına bir kez daha kilit vuruldu. Mudurnu’daki kesimhanesi geçtiğimiz günlerde kapandı. İş yerinde çalışan 300 işçiye de, yasal hakları ödenerek işlerine son verildi.

Kalamış Yat Limanı'na bilirkişi!

Hürriyet yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Kalamış Yat Limanı'nı kaleme aldı. Önceki gün bölgeye bilirkişi geldiğini dile getiren Jale Özgentürk Kalamış Yat Limanı konusunun daha uzun yıllar gündemde kalacağını söyledi...

Kalamış Sahan kapandı mı Haberi

Kalamış Sahan kapandı mı

Sahan, Türkiye'nin ünlü kebap restoran zincirlerinden biri. 1970 yılında İstanbul  Caddebostan'da küçük bir lokanta olarak kurulan Sahan'ın ilk şubesi 1984'de şimdiki sahibi Tahir Tekin Öztan tarafından Plajyolu'nda açıldı.

Firma yeme-içme sektöründe Türkiye'de birçok yeniliğin ilk uygulayıcısı oldu. 40 yıllık tarihinde, bugün sıradan gibi görünen fakat uygulandığı dönem için ilk olan pek çok atılım gerçekleştirdi. Restoranlarda bulaşık makinesinin kullanımı, fotoselli musluklar, otomatik kapılar, motorlu taşıtlarla paket servis bu yeniliklerden sadece birkaçı... Sahan, 1992'den itibaren de büyüme sürecine girdi. 1992'de Acıbadem, 1994'de Suadiye, 2003'te Ataşehir, 2009 yılında Gaziantep'in tarihi hanlarından Şirehan ve Yemişhan bünyesine katıldı. Bu halkanın içinde bir de İstanbul Kalamış Sahan vardı. Para'da yer alan habere göre; İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri haline gelen Kalamış Sahan sessiz sedasız kapandı. Sebebine...