28 / 03 / 2024

kale grubu şirketleri

kale grubu şirketleri

Kale'den yapılan açıklamaya göre, Pakistanlı El Nafey ortaklığında Lahor'da açılan 7 katlı showroom için Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Pakistan'a gitti.

Kale Grubu'nun acı günü! Avukat Baki Toksal vefat etti!

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Kale Grubu Gayrimenkul yatırımları için fırsatları araştırıyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu, yıllardır tedarik sağladığı inşaat sektörüne girmeyi planlıyor. Kalebodur Gayrimenkul Geliştirme şirketini kuran grup, gayrimenkul yatırımları için fırsatları araştırıyor

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

kale grubu şirketleri Haberi

kale grubu şirketleri

Kale Grubu şirketlerinden Kaleseramik, Pakistan'a bayilikle giren ilk Türk seramik şirketi oldu.


Kale'den yapılan açıklamaya göre, Pakistanlı El Nafey ortaklığında Lahor'da açılan 7 katlı showroom için Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Pakistan'a gitti.


Okyay, "Bu girişimle 200 milyon nüfuslu gelişen Pakistan pazarına yayılmanın adımını attık. Bu adım, grubumuzun AMEA stratejisi için önemli" dedi.


Kale Grubu, Doğu Yarım Küre olarak tanımlanan AMEA bölgesindeki  (Asya, Ortadoğu, Afrika) stratejik hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım attı. Kaleseramik, Lahor'da açılan showroom ile bu yatırımı İslamabad ve Karaçi'ye de yaygınlaştırmayı hedefliyor. 


Pakistanlıların, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'na verdiği desteğin millet olarak asla unutulmadığını ve bu yatırıma da bir gönül borcunun ifası olarak baktığını söyleyen Bodur Okyay şöyle konuştu:


"Bu ortaklığın gelecek perspektifine çalışırken ben, ufku açık bir ülke gördüm. Bu...