26 / 04 / 2024

kale kent fiyat listesi

kale kent fiyat listesi

Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen Beylikdüzü Kale Kent ödeme koşulları kapsamında peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 33 blok halinde inşa ediliyor.

Liv Yapı Kale Kent satılık daire!

Liv Yapı Kale Kent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Birinci etap teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Kale Kent Evleri nerede?

Dairelerin 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kale Kent Residence'de 1.471 adet daire bulunuyor. Proje 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede toplam 1.471 adet konut bulunuyor.

Kale Kent Rezidans ne zaman teslim?

Kale Kent Beylikdüzü'nde 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası!

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası kapsamında peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Toplamda 1.471 adet dairenin yer aldığı projede teslimlerin ilk etapta 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Kale Kent güncel fiyatlar!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan Kale Kent Rezidans 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. İşte Beylikdüzü Kale Kent güncel fiyatlar...

Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Toplam 1.471 adet daireden meydana gelen Kale Kent Rezidans'ta çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Beylikdüzü'nde daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Evleri adres bilgileri!

Kale Kent Evleri adres bilgileri kapsamında proje, Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 1,471 adet konut yer alıyor.

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim?

Kalekent Beylikdüzü'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kale Kent ödeme planı!

Beylikdüzü Kale Kent ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı projede daire fiyatları 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Kale Kent 1+1 ev fiyatları 280 bin liradan başlıyor!

Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan Kale Kent Beylikdüzü toplam 1,471 daireden meydana geliyor.Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerini satışa çıkarıyor.

Beylikdüzü Kale Kent teslimleri bu yıl sonunda!

Beylikdüzü'nde 1 milyon metrekare yeşil vadi olarak bırakılan alan, çevre yolu yönünden denize doğru derin bir nefes alanı olarak bölgeye büyük katkı sağlayacak. Kale Kent bu derin yeşilliğe cepheli arazisi ile oldukça şanslı bir konumda.

Kale Kent ödeme seçenekleri

Kale Kent ödeme seçenekleri kapsamında banka kredili ve tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Konutların satış sürecine devam edilen proje, Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortak imzası taşıyor...

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı!

4 etaptan oluşan Akpınar Hava Kent projesinin 1 milyar dolara mal olması planlanıyor. S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, lüks bir konut projesi. İşte Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı...

Kale Beytepe fiyat listesi!

Kale Beytepe fiyat listesi 810 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 25 katlı tek blok olarak planlanan projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Çukurambar Kale Ofis fiyat!

"Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla basına tanıtılan Çukurambar Kale Ofis fiyat listesi 494 bin TL'den başlıyor. Projede 123 adet ofis yer alıyor.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Topkapı'da E-5 üzerinde konumlandırılıyor. Proje 273 daire ve 21 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017...

Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi!

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi 273 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 620 bin TL'den başlıyor.

Nevadium Batıkent fiyat!

Ankara Nevadium Batıkent projesi 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanlarından meydana geliyor. Nevadium Batıkent fiyat listesi 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Aşkale altgelir fiyat!

TOKİ Aşkale altgelir fiyat listesine 96 bin 650 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 17 konut kurasız satışta.

kale kent fiyat listesi Haberi

kale kent fiyat listesi

Beylikdüzü Kale Kent ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1.471 adet konut bulunuyor. 


Kale Kent Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin ilk etapta Aralık 2015, ikinci etapta ise Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Kale Kent Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Beylikdüzü Konutları'nın satışları devam ediyor. Proje 33 bloktan meydana geliyor. 


Liv Yapı Kale Kent'in sosyal alanları; açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center, seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis...