26 / 04 / 2024

kale özgür evleri beylikdüzü

kale özgür evleri beylikdüzü

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kale Özgür Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlayıp, 492 bin TL'ye kadar yükseliyor...

3S Kale Özgür Konutları'nda son daireler! 217 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Özgür Evleri projesinde yer alan daireler 211 bin ile 655 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Kale Özgür Konutları'nda son 20 konut! 211 bin TL'ye!

Beylikdüzü-Beykent'te konumlandırılan Kale Özgür Evler projesinde son 20 konutun satış süreci devam ediyor...

Kale Özgür Evler Beykent'te 211 bin TL'ye! Yüzde 10 indirim!

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş tarafından yapılan Beykent Kale Özgür Evler'de 124 metrekare 2+1'lerin fiyatları 211 bin TL'den başlıyor...

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur'da inşa edilen Diyarbakır Evleri tartışma yarattı!

Diyarbakır'da Suriçi bölgesinde bir yandan yıkım kararları uygulanırken bir yandan da Diyarbakır evleri inşa ediliyor.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

kale özgür evleri beylikdüzü Haberi

kale özgür evleri beylikdüzü

Toplam 136 daireden meydana gelen Kale Özgür Evler'de 2+1, 3+1 ve 6+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.



2 bloktan oluşan Özgür Evler'de yer alan konutların alanları; 124 metrekare 2+1 , 160 metrekare 3+1, 178 metrekare 3+1, 281 metrekare 6+1 dubleks olarak tasarlandı. Projenin 3 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesi, 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede  16 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daire yer alıyor.


S Kale Geliştirme ve Yatırım A.Ş imzası ile inşa edilen Kale Özgür Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve 7/24...