20 / 04 / 2024

kampüs ofis fiyatlar

kampüs ofis fiyatlar

Premier Kampüs Ofis fiyat listesi kapsamında yer alan bağımsız ünitelerin fiyatları 124 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofislerin alanları 40 metrekareden başlangıç gösteriyor

Kampüs Ofis nerede?

Kampüs Ofis nerede inşa ediliyor? Premier Kampüs Ofis satış ofisi nerede yer alıyor? Tüm bilgileri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Premier Ofis Kampüs nerede?

Kağıthane'de hayata geçirilen Premier Ofis Kampüs nerede sorusunun yanıtı için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede ön talep toplanıyor...

Referans Bakırköy örnek daire!

Dairelerin 731 bin TL'den, home ofislerin ise 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Referans Bakırköy örnek daire görselleri henüz yayınlanmadı...

Premier Kampüs Ofis nerede?

Premier Kampüs Ofis nerede, ulaşım , adres, kroki, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Premier Kampüs Ofis’te kiralamalar başladı!

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

FerYapı Premier Kampüs Ofis'te 100 aylık kampanya!

FerYapı, İstanbul'un merkezi bölgelerinde geliştirdiği ofis projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Buna göre Premier Kampüs Ofis'te, iTowerBomonti'de ve 'Parima'da ödeme teslimden sonra başlıyor ve 100 ay vade imkânı sunuluyor.

Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. İşte Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı...

Çiğli Kampüs Life fiyatları!

9 bin 317 metrekare alan üzerinde yükselen İzmir Kampüs Life projesi İzmir Çiğli'de hayata geçiriliyor. Kent merkezine 30 kilometre mesafede yer alan Çiğli Kampüs Life fiyatları haberimizde yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Fer Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Kampüs Ofis projesi Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunuyor.

Premier Kampüs Ofis 2. etap satışlarında 36 ay vade!

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

kampüs ofis fiyatlar Haberi

kampüs ofis fiyatlar

Premier Kampüs Ofis, Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Premier Kampüs Ofis fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Fer Yapı Premier Kampüs Ofis projesi, Avrupa Yakası içinde Kağıthane'de inşa ediliyor. Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kapsamında toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. 



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın...



Fer Yapı Premier Kampüs Ofis Kağıthane kapsamında ofislerden küçük olanların alanları 40 metrekareden başlıyor ve 300 metrekareye kadar yükseliyor. 


Fer Yapı Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesi toplam 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de yer alan orta boy ofislerin alanları 800 ila 1000 metrekare arasında değişirken, büyük ofislerin alanları 10 bin metrekareye kadar yükseliyor.