25 / 04 / 2024

kampüse yakın ev kiraları

kampüse yakın ev kiraları

Artan konut projelerinin etkisiyle bazı bölgelerdeki konut kiralarında yüzde 10'a varan düşüşler yaşansa da kampüse yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 ilave artış gösterdi. İstanbul’da bu oran yüzde 12.5’u bulurken, Beşiktaş’ta 1+1 dairede kira bedeli 1.600 ile 3.000 lira arasında.

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

15 bin TL nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 40'a yakın ilde sıfır 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz ev arayanlar dikkat!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni açık artırmasını yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ'nin 40'a yakın ildeki konut satışa çıkaracağı o açık artırmanın detayları...

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Stat yakınında ev al, zengin ol!

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

Teslimi yakın projeler riskten kaçan alıcının radarında!

Konut seçiminde teslimat tarihi artık daha belirleyici hale geldi. Riskten kaçan alıcı teslimi yakın projeleri tercih ediyor...

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Kanal İstanbul'a yakın projelerde kampanya atağı!

Kanal İstanbul projesinin güzergahının netleşmesiyle bölgede yer alan projelerde kampanyalar artmaya başladı. Satış ofisleri kanala yakın ev almak isteyenlerle doldu. 

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Metroya yakın olan evler tercih ediliyor!

Yapılan araştırmalara göre ev arayanların en çok ulaşımı kolay olan ilçeleri tercih ettiği açıklandı. Metroya yakın olan evler hızla satılıyor.

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

kampüse yakın ev kiraları Haberi

kampüse yakın ev kiraları

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanması İstanbul ve çevre illerinde emlak fiyatlarını hareketlendirdi. Türkiye genelinde yüzde 15-20 kira artışına ek, üniversitelere kayıt döneminin yaklaşmasıyla kiralara da en az yüzde 10 ilave zam geldi. Bu oran, öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı İstanbul’da en düşük yüzde 12.5’i buluyor. Böylelikle bin liralık bir daire bin 250 liraya yükseliyor. İstanbul’da yine Galatasaray, Bahçeşehir Üniversitesi, Yıldız Teknik, Mimar Sinan, İstanbul Teknik, Boğaziçi Üniversitesi’ne merkez konumda bulunan Beşiktaş’ta 1 oda bir salon kiralık en düşük kira bedeli 1.600 lira.



SAKARYA’DA 450 LİRA

Bu rakam, talebe ve lüks konuta göre fiyatı daha da yukarı çekebiliyor. İstanbul’a yakın konumda bulunan Kocaeli ve Sakarya bölgelerinde de kira fiyatlarında artış söz konusu. Bu illerde son 3 yıldaki artış oranı yüzde 7 olurken,...