19 / 04 / 2024

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Karım Sadeqı tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış trendi 2019 için kaldıraç etkisi yaratacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Üçüncü, Bahaş Holding CEO’su Bahadır Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Altınawı, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çulhalık TÜKİ konut satış rakamlarını değerlendirdi....

Yabancıya konut satışı sektörü canlı tutuyor!

Konut satışları 2019 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 31,3 oranında düştü. Özyurtlar Holding, Bahaş Holding, Kar Group, Masar İnşaat ve İnsay Yapı’nın yöneticileri satış verilerini değerlendirdi.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Kar Group'tan 10 milyon TL'lik yenileme yatırımı!

Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda yapılan 10 milyon TL'lik yatırımla Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi hem teknolojik olarak yenilendi hem de daha çevreci bir yapıya kavuştu.

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Kaltan, Kadir Güven, Rayet Kaltan ve Zahir Güven ortaklığında kuruldu. 

Kar Group 2019'da üç yatırım daha yapacak!

Kar Group, 2019 yılında üç yeni yatırımı daha hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, inşaat sektörün önde gelen firmalarının A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarına yanıt verdi...

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Haberi

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Kavaklı Mah.Batı Trakya Blv. No:37/1...