19 / 03 / 2024

Karaca Ypu İnşaat adres

Karaca Ypu İnşaat adres

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaca tarafından kuruldu. 

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Karaca tarafından kuruldu. 

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Emine Karaca tarafından kuruldu.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Garip Işık tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaca tarafından kuruldu. 

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Karaca ve Erhan Karaca ortaklığında kuruldu. 

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Karaca Etüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Etüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Oktay Karaca imzasıyla kuruldu.

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Halit Karaca ve Mustafa Akın imzasıyla kuruldu.

Karaca Ypu İnşaat adres Haberi

Karaca Ypu İnşaat adres

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaca tarafından kuruldu. 

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...