26 / 04 / 2024

Karadağ Verde di Oliva fiyat

Karadağ Verde di Oliva fiyat

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Diş Sağlığı Hastanesi açıldı!

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi törenle açıldı. AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar hastane için "Dişe dokunur bir hizmet" dedi.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış kurdelesini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay birlikte kesti.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yarın açılıyor!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış töreni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek...

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Aidatını ödemeyenin dairesi diğer kat malikleri tarafından alınabilir mi ?

Aldığınız konut ne kadar güzel olursa olsun binada oturan diğer konut sahiplerinin de önemini unutmamalıyız. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Kentsel dönüşümde bir diğer yanlış yol: Soylulaştırma hatası!

Kentsel dönüşüm konusuna, kentsel ihtiyaçlarımız ve toplumsal barışımız arasında hassas bir denge gözeterek yaklaştığımızda, bina/parsel bazında dönüşüm dışındaki bir diğer büyük hata olan soylulaştırmayı masaya yatırmak durumundayız.

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Trabzon’da 2011 yılının Temmuz ayında yapımına başlanan ancak yüklenici firmanın yaşadığı mali sorunlar nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında yapımı duran Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Dişlioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dişlioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Dişli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Gayretli Sokak'ta kuruldu.

Sultanbeyli Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

Sultanbeyli’nin büyük projeleri hızla tamamlanıyor. Merkez Camii, Meydan Düzenlemesi, Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinde çalışmalar devam ediyor.

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da karma proje yapacak!

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da içinde otelin de olduğu karma bir proje yapmaya hazırlanıyor. ‘Karadağ’da Türk misyoner gibi çalışacağız’ diyen Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Altun, araziyi ABD’li ve Rus yatırımcıdan kaptıklarını söyledi.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Karadağ Verde di Oliva fiyat Haberi

Karadağ Verde di Oliva fiyat

Avrupa’nın 240 gün ile en fazla güneş gören ülkesi Karadağ’da (Montenegro) Türklerin emlak yatırımı 2016-2019 arasındaki 4 yılda 45 milyon euroyu geçti. Koronavirüse rağmen 2020’de de artışın ivmeli bir şekilde sürdüğünü belirten Karadağ’daki Türk gayrimenkul firması Mirnadom’un CEO’su Serkan Şahin, "Sebebi kira çarpanının 13 yıl, para biriminin Euro olması. AB ile son fasılı da önceki gün açarak tüm fasılları açan tek ülke olan Karadağ’da biz de 425 bin liraya 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. 

Avrupa’nın hızla gelişen ülkesi, Adriyatik’in incisi Karadağ (Montenegro) her geçen gün daha da cazibe kazanıyor. Ritz Carlton, Hilton, Sheraton gibi markaların bir bir otel açtığı ülkede, dev gayrimenkul yatırımları artarak devam ediyor. Önceki gün Avrupa Birliği ile 8. fasılı da...