23 / 04 / 2024

karapürçek içmesuyu yatırımı

karapürçek içmesuyu yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Çelik sektöründe yatırım iştahı arttı!

Hurda fiyatlarının son günlerde birçok sebebe bağlı olarak gerilemesi ve geçen yılın son çeyreğinde çelik talebine yönelik yüksek talep, sektördeki yatırım iştahını artırdı. Şirketler modernizasyon ve ek kapasite yatırımı için harekete geçti. 

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Melih Gökçek: Sincan'a 3,5 yılda 522 milyon yatırım yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 3,5 yıl içinde Sincan'a 522 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti...

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Alihan Çiçek tarafından 16 milyon 541 bin 100 TL sermaye ile 28 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya Karapürçek için 33 milyonluk imza!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Karapürçek için müjdesini verdiği yeni altyapı yatırımı için gerekli protokoller imzalandı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

karapürçek içmesuyu yatırımı Haberi

karapürçek içmesuyu yatırımı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek 128 kilometrelik içmesuyu, 80 kilometrelik kanalizasyon ve 4 kilometrelik yağmursuyu hattının montaj töreni gerçekleştirildi. Karapürçek Küçücek şantiye alanında gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Abdulrauf Ulusoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, , SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir,  AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Su kalitemizi daha yukarılara taşıyoruz

Programın açılış konuşmasında proje ile Karapürçek’in altyapı geleceğini garanti altına alacaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizi ve Karapürçek’i ilgilendiren 33...