20 / 04 / 2024

Karbağlar imar planı

Karbağlar imar planı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı. Selvioğlu, "Bu planlama İzmir'e de örnek olacak." dedi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Karabağlar'a yeni imar planı: Vatandaşlar itiraz ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karabağlar ilçesi için yedinci imar planını yayınladı. Planlama yapılırken kendilerine danışılmayan Karabağlılar, yeni plana da itiraz ediyor.

İstanbul Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı!

İstanbul’un deprem tehlikesi açısından ilk sıralarda gelen ilçelerinden biri olan Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı. Vatandaşlar hak kaybı yaşamadan evlerini yenileyebilecekler…

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Avcılar Cihangir Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar Cihangir Mahallesi, 30 pafta, 22548 ve 22494 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Avcılar Merkez imar planı askıya çıktı!

Avcılar Merkez Mahallesi, 4711 parsel ve Bitişiğindeki Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Kıbrıs Mağusa'da imar planı gerginliği!

Kıbrıs Mağusa'da imar planıyla ilgili emirnamenin kabulünün ardından, ilgili bölgelerde bilgilendirme toplantıları başladı. 

Karbağlar imar planı Haberi

Karbağlar imar planı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Anadolu Dostları Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Vatan Mahallesi'ni de kapsayan yeni imar planlarına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. 


Başkan Selvitopu, Karabağlar'ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı ve bu planlamanın başarılı olacağına inandığını belirterek İzmir'e de örnek olacağını ifade etti. Mahalle sakinleri ise Başkan Selvitopu'na destek verdiler.


Ege...