27 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı inşaatı ne durumda

Karşıyaka Stadı inşaatı ne durumda

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Hatay Milli Emlak'tan 14.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 14 milyon 646 bin 173,68 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 9 milyon 703 bin 694,60 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 24 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatı ne durumda Haberi

Karşıyaka Stadı inşaatı ne durumda

 Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 29 Aralık Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurul kararının, takıma daha önce destek olacağını açıklayan iş adamı Erdal Acar'la yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle alındığını bildirdi.


Yapılan yazılı açıklamada, göreve gelirken yönetim kurulunun önceliğinin tesis ve stat olduğunu, bu doğrultuda Karşıyaka Stadı için devletten 140 milyon lira karşılıksız yatırım ve kaynak sağlandığı kaydedildi.


Stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bittiği, üst yapı aşamasına gelindiğini, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında olunduğu belirtildi.


Kongreye gidilmesinin tek bir nedeninin olduğunun bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Sayın Erdal Acar, 'kulübün tüm borcunu ödeyeceğim, üstüne de şampiyon bir takım yaratacağım' demişti. Reddedilmesi mümkün olmayan, müthiş heyecan verici bir teklifti. Önemli maddi katkılar da sağlandı. Bu anlamda çok teşekkür...