29 / 03 / 2024

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Kartal Modeli' çerçevesinde dönüşmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi'nde yapılacak.

Kartal'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün başlattığı 'Dönüşümde Kartal Modeli' uygulamaları çerçevesinde binalar yeni çehrelerine kavuşmaya devam ediyor.

Kartal'daki Güneş Sitesi'nin yıkım töreni 22 Ocak'ta!

Kartal Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla Güneş Sitesi Yıkım Töreni” gerçekleştirilecektir.

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni yarın!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacıyla hayata geçirdiği “Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmaları devam ediyor.

Kartal'da yarın kentsel dönüşüm kapsamında bir bina daha yıkılıyor!

Kartal Belediyesi tarafından uygulamaya konan “ Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

Kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak!

İstanbul Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından İstanbul'daki riskli binalar için harekete geçirildi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm en riskliden başlayacak....

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni Haberi

Kartal kentsel dönüşüm yıkım töreni

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Kartal Modeli' çerçevesinde dönüşmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir yapı, düzenlenecek yıkım töreniyle dönüşüme ilk adımı atacak.


Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi No:14'te yer alan 2 katlı yapının yıkım töreni, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


4 bağımsız bölümden oluşan yapı, yıkımın ardından 5 katlı, 10 daire ve 1 ticari birim olmak üzere 11 bağımsız birim şeklinde inşa edilecek.


Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm Müdürlüğü'nün organize edeceği yıkım töreninde Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gereken önlemleri almak üzere hazır...