29 / 03 / 2024

Kartal satılık gayrimenkul

Kartal satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal ve Tuzla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 520 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu Kartal'da gayrimenkul satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da gayrimenkul satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Zer Kartal satılık daire fiyatları!

Zer Kartal satılık daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Toplam 320 daireye yer verilen Zer Kartal projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Ceylan Zer Kartal satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen Zer Kartal Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Ceylan Zer Kartal satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal'da icradan 36.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Kartal İlçesi Soğanlık Mahallesi'ndeki bahçeli kargir benzin deposu ve lojmanı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 36 milyon 849 bin 530 TL olarak belirlendi.

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Kartal AND Pastel satılık daire!

AND Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin TL’den başlıyor. Proje İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor.

Kartal satılık gayrimenkul Haberi

Kartal satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal ve Tuzla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon 520 bin 700 TL olarak belirlendi.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

1-Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların kiralanması/ satışı, gösterilen gün ve saatte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca "Açık Teklif Usulü" ile İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Cad. Hükümet Konağı Sok No: 11 Kat: 1 Cağaloğlu, Fatih/İSTANBUL adresinde, İhale Salonunda yapılacaktır.
2-İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;
a) Geçici teminatı yatırmaları; (geçici teminat olarak kabul edilebilecek değerler):
1) Tedavüldeki Türk Parası,
2) Mevduat ve katılım...