19 / 04 / 2024

Kartepe turizm

Kartepe turizm

Kartepe'de ticaret ve turizm gelişiyor. Kocaeli Kartepe Belediyesi yeni yönetim modeli ile hemşerilerine sıradan belediyecilik hizmetlerinin yanında; düzgün yapılaşmada da aynı titizlik ve hassasiyeti gösteriyor

Kartepe turizm için Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'ne hız verdi!

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

Kartepe'de kayak sezonu açıldı!

Kartepe'de kayak sezonu açıldı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları' nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşan Kartepe'de, kayak sezonu başladı

Kar yağışı, Kartepe'deki otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü!

Kartepe'deki otelin Genel Müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe' de başlayan kar yağışı, otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Kartepe Turizm Master Planı ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

Kartepe Belediyesi’nde turizm master ihalesi!

Kartepe Belediyesi, Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini, Muhtarlık İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İsmail Er başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kartepe'ye teleferik müjdesi!

Kartepe, teleferik projesiyle kış turizminin cazibe merkezi olacak. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Zirveyle bağlantı kuracak teleferik hattı ile bölgemizi tam anlamıyla bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi

Kartepe turizm master planları ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi için Master Plan çalışmalarını hızlandırdı.

Kartepe teleferik projesine 1 milyon lira destek!

Kartepe Belediyesi’nin Derbent-Kuzu Yayla, Hikmetiye-SEKA Kamp-Kuzu Yayla ve Hikmetiye arasında yapmayı planladığı teleferik projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 milyon lira projelendirme desteği verdi.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Kartepe, Dubai'de tanıtıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi, 4 -7 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı.

Kartepe Riyad Turizm Fuarı’na katılacak!

Kartepe’nin turizm potansiyelini artırmak ve ilçenin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimleri, meyvelerini vermeye başladı.

Kartepe turizm Haberi

Kartepe turizm

Kartepe Belediyesi yeni yönetim modeli ile hemşerilerine sıradan belediyecilik hizmetlerinin yanında; düzgün yapılaşmada da aynı titizlik ve hassasiyeti gösteriyor. Bunun göstergesi olarak Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürliiğü'nden verilen yapı ruhsatlarında 2014 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 20'ye yakın bir artış gözleniyor. 

Halkına hep daha iyisini, güzelini sunma hevesi içinde olan Kartepe Belediyesi, klasik belediyecilik hizmetleri yanı sıra Başkan Üzülmez'in göreve gelmesi ardından hemşerilerinin refahı, huzuru ve mutluluğu için vaad ettiği projelerini teker teker hayata geçirmekte. Bunun sonucu hızlı bir gelişim ve turizm açısında da ilgi odağı olan ilçede düzgün yapılaşmada aynı hızla devam ediyor. 

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, müdürlüklerinin yıllık çalışma verilerine göre 2013 yılında 568 yapı ruhsat 2723 adet bağımsız bölüm için verilmişken...