26 / 04 / 2024

kartepe zirvesi program

kartepe zirvesi program

Kocaeli’de düzenlenecek Kartepe Zirvesi’nde mutlu şehirler için yapılması gerekenler, masaya yatırılacak. Açılış konuşmasını Emine Erdoğan’ın yapacağı zirveye, yurt içi ve yurt dışından birçok akademisyen, siyasetçi ve iş insanları katılacak…

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı!

Yurt içinden ve dışından birçok akademisyenin "Şehircilik ve Mutlu Şehir" konularını ele alacağı Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Kartepe Zirvesi için geri sayım başladı!

Dünyanın sayılı zirveleri arasında yer alan Kartepe Zirvesi 2019 ‘’Şehircilik ve Mutlu Şehir’’ temasıyla 25 Ekim’de Kocaeli Kartepe’de başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek.

Kartepe Zirvesi 25-27 Ekim'de gerçekleşecek!

Kocaeli’de düzenlenecek Kartepe Zirvesi’nde mutlu şehirler için yapılması gerekenler, masaya yatırılacak. Açılış konuşmasını Emine Erdoğan’ın yapacağı zirveye, yurt içi ve yurt dışından birçok akademisyen, siyasetçi ve iş insanları katılacak…

Kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler gelecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen "İnşaat Sektör Zirvesi" programında kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler getirileceğini açıkladı.

Suudi Arabistan’ın 2030 planı Boğaziçi Zirvesi'nde konuşulacak!

90 ülkeden iş ve siyaset dünyasının katılacağı Boğaziçi Zirvesi’nin bu yılki ana konusu Suudi Arabistan ve ülkenin 2030 yılı dönüşüm programı olacak.

Kartepe'de sömestir bereketi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları'nın zirvesi Kartepe'deki otel, yarıyıl tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 70 doluluğa ulaştı. Kar kalınlığının 2 metrenin üzerinde olduğunu söyledi.

EGİAD'tan İzmir'de kentsel dönüşüm zirvesi!

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi İzmir'de 8 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek. İzmir'deki zirveye Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ev sahipliği yapacak. İşte zirve programı ve detaylar...

Nihat Zeybekçi Kartepe Ekonomi Zirvesi'ni değerlendirdi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir araya gelerek Kartepe Ekonomi Zirvesi ve inşaat sektörünün UR-GE kapsamına alınması konularını görüşen Başkan Özdağ ile beraberindeki heyet Ankara'dan takvimle döndü.

Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü. Zirvede 10 santimetreyi bulan, yağışlarla kar yağışının artması bekleniyor.

kartepe zirvesi program Haberi

kartepe zirvesi program

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kartepe Zirvesi’nde mutlu şehirler için dünya çapında uzman isimler bir araya geliyor. Dünyada sayılı zirveler arasına giren arasında yurtiçi ve yurtdışı pek çok akademisyen, siyasetçi ve iş insanının katılımıyla gerçekleştirilecek zirvenin açılış konuşmasını Emine Erdoğan yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, zirve öncesi yaptığı konuşmasında “İnsanlarımızın ve şehirlerimizin daha mutlu olması için konuşacak, tartışacak, mutlu şehre çıkan yeni yolları açmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülük ettiği  sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ortaklığı ile gerçekleştirilen Kartepe Zirvesi 2019, dünya çapında önemli konuşmacıları ağırlamaya hazırlanıyor.
Üç gün sürecek zirvede, şehircilik ve geleceğin şehirleriyle ilgili sorunların konuşulacak. Teması “Şehircilik ve Mutlu Şehir” olarak belirlenen zirvenin açılış konuşmasını Emine Erdoğan yapacak. Zirvenin açılışında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat...