28 / 03 / 2024

Kaş hazine arazisi

Kaş hazine arazisi

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Sahte emlakçılar şimdi de hazine arazilerine dadandı! Satılık Hazine arazisi tuzağına binlerce kişi düştü! 

Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan ve aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

41 ildeki 160 metrekare Hazine arazisi için ilan verildi! 29 yıla kadar kullanım fırsatı! Hemen şartlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, atıl durumda, tarıma elverişsiz 300 milyon metrekarelik hazine arazisinin ekonomiye kazandırılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

3 yılda 60 milyon metrekare Hazine arazisi yatırımcılara tahsis edilecek!

Yatırımların ve tarımsal üretimin desteklenmesi için Hazine taşınmazlarının yatırımcılara açılmasına gelecek sene de devam edilecek. İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 11 Hazine arazisi satılıyor!

Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü Milli Emlak 7 farklı Mahalleden 11 adet arsanın satış ihalesini duyurdu.

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

Milli Emlak Ayvalık'ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık'ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de sanayi ve depolama alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Hükümet 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazisi satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Afyonkarahisar, Eskişehir, Adıyaman, Karaman, Konya, Aksaray, Kırşehir, Amasya, Kastamonu ve Van illerinde yer alan 71 hazine arazisini 391 bin 858 TL'den başlayan fiyatlarla yarın satıyor...

287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık hazine arazisi fırsatı! 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Malatya ve Adana illerinde yer alan 54 hazine arazisini 287 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arazilerin satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kaş hazine arazisi Haberi

Kaş hazine arazisi

Kaş’ta en fazla işgal altındaki bölgelerden biri olan Çukurbağ Yarımadası’nın Hidayet Koyu’nda, 2015’e kadar bekçi kulübesi ve gözleme-çay satışı yapılan baraka tarzı yapı için M.B.K. ve H.B. tarafından eski yapıyı tamir amacıyla yapılan başvuruya, Kaş Belediyesi tarafından 11 Şubat 2015 izin verildi.

BASİT ONARIM YERİNE LÜKS BUTİK OTEL

Sözcü'de yer alan habere göre; Belediyenin 291 sayılı yazısıyla verilen izin kapsamında, iç ve dış sıva, boya, badana, oluk, doğrama, döşeme ve tavan kaplamaları, elektrik ve tavan kaplamaları, sıhhi tesisat tamirleri ve çatı onarımı gibi basit onarım işleri bulunuyordu. Basit onarım izniyle başlatılan çalışmalarda, 13 odalı lüks butik otel, restoran, otopark ve plaj tesisi yapıldı. 

VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ

Kaş’ta yerel halkın da denize girdiği alanda inşa edilen lüks butik otele ilişkin bölge vatandaşları hem yerel...