28 / 03 / 2024

kaşmir yapı göl evleri ödeme koşulları

kaşmir yapı göl evleri ödeme koşulları

Kaşmiş Yapı Ankara Göl Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Kaşmir Evleri satış fiyatları!

Ankara'da 14 blok olarak yükselen Kaşmir Evleri satış fiyatları minimum 170 bin lira olarak belirlendi. Projede 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor...

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.

Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak!

Ankara'ya değer katacak projelere imza atan Kaşmir Yapı, şehrin çehresini değiştirmek adında yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak.

Kaşmir Mavi Orkide projesine yoğun ilgi!

Kaşmir Yapı tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilecek Kaşmir Mavi Orkide projesi satışa çıktı. Lansmana çıkan proje yoğun ilgi gördü.

Kaşmir Yapı'dan 2 yeni proje!

Ankara, Kaşmir Yapı A.Ş. güvencesinde iki yeni proje ile tanışıyor. Eryaman’ın benzersiz lokasyonunda konumlanan Kaşmir Mavi Orkide; ferah ve modern daireleri, Göksu Parkı’nın en yakınında konumlanmasıyla, yanı başında yer alan Kaşmir Center AVM ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.

Kaşmir Mavi Orkide projesinde neler var?

Kaşmir Yapı tarafından hayata geçirilen Kaşmir Mavi Orkide projesi Ankara Eryaman'da konumlandırılıyor. Proje toplam 525 konuttan meydana geliyor. Peki Kaşmir Mavi Orkide projesinde neler var?

Marmara Ereğlisi'nde kaçak yapı haberlerine isyan edildi!

'Ereğli'de kaçak yapı' haberleri, Marmara Ereğlisi'nde halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar, "O haberleri kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Yaptıkları ile sorgulananlar, ilçede kaçak yapı avcılığına mı soyundu?" diyerek tepkilerini gösteriyor.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Kaşmir Göl Evleri Eryaman daire fiyatları!

Kaşmir Göl Evleri Eryaman daire fiyatları 31 Aralık 2015 tarihine kadar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

kaşmir yapı göl evleri ödeme koşulları Haberi

kaşmir yapı göl evleri ödeme koşulları


Kaşmir Göl Evleri, Köroğlu ve MNT İnşaat tarafından Ankara'da yükseliyor. Göl Evleri kapsamında 1438 konut bulunuyor. Ankara Göl Evleri'ndeki konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 olarak tasarlandı. 



14 bloklu Kaşmir Ankara Göl Evleri'nde konutlardan 2 oda 1 salon konutlar 270 bin TL ve 3 oda 1 salon konutlar 270 bin TL'den başlaayn fiyatlarla satılıyor. Banka kredili vadelendirme uygulanan Göl Evleri Kaşmir'de alan 120 dönüm olarak belirlendi. 


Kaşmiş Yapı Ankara Göl Evleri 





Kaşmiş Yapı Ankara Göl Evleri kapsamında voleybol sahası, bisiklet yolları, sosyal tesisler, kafeler, oyun alanları, otopark bulunuyor. Kaşmiş Yapı Ankara Göl Evleri kapsamında teslimler ise Kasım 2014'te yapılacak



Telefon: 444 04 65

Web Adresi: http://www.kasmirgolevleri.com.tr

Kübra...