26 / 04 / 2024

Kastamonu hastane binası kamulaştırma

Kastamonu hastane binası kamulaştırma

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Milas'ta hastane binasının tahliyesi meclis gündeminde!

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Kastamonu hastane binası kamulaştırma Haberi

Kastamonu hastane binası kamulaştırma

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Baltacı, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Baltacı, ''2010 yılında yapımına başlanan ve 80 milyon TL'lik harcama sonucu 2012 yılında tamamlanan Kastamonu Özel Uğurlu Hastanesi binası yaklaşık 8 yıldır atıl beklemektedir. 24 bin metrekare alan üzerine 7 katlı ve akıllı bina teknolojisine uygun inşa edilen hastane binası 200 yatak ve 52 poliklinik kapasitesine sahiptir. Ülke olarak koronavirüs salgınına karşı büyük bir mücadele sergilediğimiz bu zor dönemde söz konusu binanın kamulaştırılarak Kastamonu halkının hizmetine sunulması büyük önem taşımaktadır'' diye konuştu.

Baltacı, şu açıklamalarda bulundu: ''Haciz, ipotek, satış vaadi gibi taşınmaz üzerinde yüklerin olması kamulaştırmaya...