29 / 03 / 2024

Katar gazze yardım

Katar gazze yardım

Katar, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda yıkılan ya da zarar gören evlerin, yeniden imarı ve restorasyonunda kullanılmak için 1 milyon dolar yardımda bulundu.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

İsrail'in Gazze saldırılarında evi yıkılanlara kira yardımı yapılacak!

Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırılarda evleri tamamen yıkılanlara 6 aylık kira yardımı yapılacak...

Katar Gazze'de rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı!

Katar Gazze'de bir rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı.Katar Kalkınma Fonu Müdürü Halife el-Kuvari hastanenin yüz yatak kapasitesine sahip olduğunu açıklayarak hastanenin, dünya standartlarında rehabilitasyon, fizyoterapi, protez ve işitme bölümüne sahip olduğunu anlattı.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Katar RAF, Gazze'de 15 evi yeniden inşa etti!

Katar RAF yardım kurumunun, İsrail saldırılarında evi yıkılan Gazzeliler için geliştirdiği proje kapsamında inşa edilen 15 ev sahiplerini buldu.

Gazze'ye 40 milyon Dolar'lık kira yardımı!

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında evleri zarar gören 8 bin Filistinli kişiye kira yardımında bulundu. Ajans, 2014'ten bu yana yapılan kira yardımının 40 milyon dolara ulaştığı belirtti.

Türk Kızılayı'ndan Gazze'ye ilk yardım istasyonu!

Gazze'nin İsrail sınırındaki El-Karara kasabasında, Türk Kızılayı'nın finansmanı ve Karara Belediyesi ile Filistin Kızılayı'nın işbirliğiyle ilk yardım istasyonu açıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

Katar gazze yardım Haberi

Katar gazze yardım

Katar, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda yıkılan ya da zarar gören evlerin restorasyonunda kullanılması amacıyla 1 milyon dolar yardım yaptı. Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanı Yardımcısı Naci Serhan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Katar'ın 1 milyon dolarlık desteği ile Bakanlığın geçen hafta ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin restorasyon ve yeniden yapımına başladığını dile getirdi.

Serhan, yapılan yardımlardan kira ödeme sıkıntısı çeken ailelerin de faydalandığını belirtti.

İsrail, yaklaşık 2 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni 2006 yılından bu yana kara, deniz ve havadan abluka altında tutuyor. 14 senedir abluka altındaki Gazze halkı ekonomi, sağlık ve eğitim gibi pek çok alandaki kısıtlı imkanlar sebebiyle zorluklar yaşıyor.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, 7 Mayıs 2019 tarihinde, Batı Şeria ve Gazze'deki Filistin halkına destek için 480 milyon dolar tahsis...