20 / 04 / 2024

Kavuklar Bornova Projesinin tanıtımı

Kavuklar Bornova Projesinin tanıtımı

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Kavuklar Bornova Projesi tanıtıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 180 bin metrekarelik alanda üç dev kuleden oluşan 'Kavuklar Bornova Projesi'ni tanıttı. 125 milyon dolara mal olacak proje, yüzde 80'i deniz gören bin 160 konuttan oluşuyor

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

İzmir’in Bornova İlçesi’nin, Altındağ Semti’nde Gordion İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Altın Orman projesi 38 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Coordinat Bornova'nın inşaatı yüzde 60 tamam!

DRC Grup tarafından hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinin inşaatı yüzde 60 tamamlandı. Projede anahtar teslimleri 1 Mart 2018 günü gerçekleşecek.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi!

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi 206 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kavuklar Bornova'da teslimler Temmuz 2018'de yapılacak...

Kavuklar Bornova GYODER kampanyası!

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Kavuklar da dahil oldu. Kavuklar GYODER kampanyası kapsamında yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatlar!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde toplam 1.178 adet konut yer alıyor...

Kavuklar Bornova proje teslim tarihi!

Kavuklar Bornova proje fiyatları 200 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova projesinde 1.178 adet daire yer alıyor...

Kavuklar Bornova Projesinin tanıtımı Haberi

Kavuklar Bornova Projesinin tanıtımı

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek. Kampanyanın projede yer alan her daire tipi için geçerli olacağı belirtildi. Öte yandan IstanbulIzmir otobanmm çıkış noktası olan Bornova'da, üç dev kule üzerinde yükselen bin 178 dairelik projede tüm konutlar, ay sonuna kadar yarısı peşin, yarısı 48 ay '0' faiz imkanı ve yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunuluyor. 

Posta Ege

www.kavuklarbornova.com/‎

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman...