26 / 04 / 2024

kavuklu grup bornova

kavuklu grup bornova

Geçtiğimiz aylarda İş GYO'nun Bayraklı yeni kent merkezindeki projesinin satış ve pazarlamasını üstlenen Serv Otel İzmir'de ikinci operasyonunu yapmaya hazırlanıyor

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Coordinat Bornova'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DRC Grup imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde yaiam 6 ay sonra başlayacak. Coordinat Bornova’da, 11 aylık sürede satışların yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

DRC Coordinat Bornova fiyat listesi!

DRC Coordinat Bornova fiyat listesi kapsamında projede daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor. Proje DRC Grup tarafından inşa ediliyor...

Coordinat Bornova Konutları fiyat listesi!

Coordinat Bornova projesi İzmir Bornova'da DRC Grup imzasıyla yükseliyor. Coordinat Bornova Konutları fiyat listesi minimum 196 bin TL'den başlıyor...

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

Coordinat Bornova'nın inşaatı yüzde 60 tamam!

DRC Grup tarafından hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinin inşaatı yüzde 60 tamamlandı. Projede anahtar teslimleri 1 Mart 2018 günü gerçekleşecek.

İlk aidatsız site projesi Coordinat Bornova yükseliyor!

DRC Grup'un ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin kalacak yer konusunda sıkıntılar yaşadığını belitti. Durmuş, bu sıkıntının Coordinat Bornova projesiyle çözüleceğini söyledi.

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Coordinat Bornova'nın yarısı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

Coordinat Bornova, lansmanda yüzde 50 satışa yaklaştı!

İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı ve Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi unvanına sahip Coordinat Bornova, daha temel aşamasında hızlı bir satış grafiği yakaladı.

Coordinat Bornova'da konutların yüzde 40'ı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başlanan Coordinat Bornova projesi, aidatsız - kira garantili sistemi ve çevreci uygulamalarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

kavuklu grup bornova Haberi

kavuklu grup bornova


Serv Otel Bayraklı'da Bayrak Tower projesine imza atan Kavuklar Grubunun da danışmanlığını üstleniyorlar


Kavuklar Grup, 50 milyon dolar yatırım değeri taşıyan, 100 metreyi aşan yüksekliği ile İzmir’in simgesi olacak Bayraklı Tower ile İzmir’in en iddialı yaşam projelerinden biri olarak görülen ultra lüks konut projesi Ege-Bornova’yı 2012’de hayata geçirmişti. 


Kavuklar Grubu Bornova'da yeni projeler yapmaya...