19 / 04 / 2024

kayak sezonu kapandı mı

kayak sezonu kapandı mı

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine, sezonu kapattıklarını söyledi. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Sarıkamış Kayak Merkezi yenilenecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun talimatıyla merkezin yeni kayak sezonu öncesinde hizmete girmesinin sağlanması amacıyla 2 milyon lira ödenek temin edildi.

Yıldız Dağı'nda kayak sezonu sona erdi!

Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kayak sezonunun sona erdiği bildirildi. Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni 115 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Güneydoğu'da kayak sezonu açıldı!

Karacadağ Kayak Merkezi'nde kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesiyle kimileri yöresel kıyafet, kimileriyse deniz yatağıyla pistlere koştu....

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı..

Gediz Termal Kayak Merkezi, sezonu açtı!

İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda. termal kaplıcalann da yer aldığı kayak merkezinde yeni sezon açıldı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Ege bölgesindeki kayak tesislerinin eksik olduğunu belirtti.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Erzurum ve Kars'ta kayak sezonu açıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında olan Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de, hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar pistleri doldurdu. Pistleri dolduran kayak severler, snowboard ve kayak yaptı, kızak

kayak sezonu kapandı mı Haberi

kayak sezonu kapandı mı

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine, sezonu kapattıklarını söyledi.


Dünyada ve Türkiye'de olduğu gibi Ilgaz'da da bu yıl kar sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Yarım, kayak merkezinde sezonun yoğun geçmediğini belirtti.


Gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını anlatan Yarım, haziranda hazırladıkları projeyi uygulayacaklarını dile getirdi.


- Yıldıztepe, yaz aktivitelerine açık olacak


Yarım, Yıldıztepe'nin bin 500 rakımda bulunan, Türkiye'nin en iyi kayaklı koşu pistine sahip tek kayak merkezi olduğunu söyledi.


Bölgenin diğer merkezlere göre birçok avantajı bulunduğuna işaret eden Yarım, sözlerini şöyle tamamladı:


 ''Burası Türkiye'deki birçok kayak merkezine göre rakım ve konum bakımından farklı ve ayrıcalıklı. Burası bin 500 metre. Türkiye'de bilindiği üzere bin 500 rakımlı hiçbir kayak merkezi yok. Bu özelliği ile ayrıcalıklı. Biz bu rakım avantajını bu...