26 / 04 / 2024

Kayapınar Şehir Hastanesi inşaatı

Kayapınar Şehir Hastanesi inşaatı

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi mecliste!

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi mecliste!

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

Elazığ Şehir Hastanesi'ne 288 milyon avro finansman sağlandı!

Rönesans Sağlık Yatırım'ın PPP kapsamında hayata geçireceği Elazığ Şehir Hastanesi, tamamı yabancı yatırımcılardan oluşan yatırımcı grubundan bono ihracı yoluyla 288 milyon avro tutarında finansman sağladı.

Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Sağlık Bakanlığının şehir hastaneleri projelerinin ilki Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi.

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki alanın imar değişikliği beğenilmedi!

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki adanın ticari alan imar değişikliğini mülk sahipleri beğenmedi

TOKİ'den Diyarbakır Kayapınar'a 1.381 konutluk proje!

Diyarbakır Kayapınar’a bağlı Üçkuyu Mahallesi'nde yatay mimariyi öne çıkararak hayata geçirilecek 1.381 konutluk projede, 5 tip blok halinde bodrum+zemin+6 ya da 7 kat üzerine 2+1,3+1 ve 4+1 daireler inşa ediliyor.

Mersin Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Türkiye’nin ilk açılacak Mersin Şehir Hastanesi’nde son rötuşların yapıldığını belirten Mersin İl sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, hastanenin en geç bu yıl sonunda ya da 2017 yılı başında tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

Isparta Yeni Şehir Hastanesi için ticari alan düzenlemesi!

Isparta Belediyesi, Yeni Şehir Hastanesi civarında yaşanan ticari alan sıkıntısını çözmek için kolları sıvadı. İnşaatı devam eden hastanenin karşısındaki adada ticari alan düzenlemesi gerçekleştirilecek. Konu bu Aralık ayında Belediye Meclisi gündemine gelecek.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 808 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Üçkuyu Mahallesi 808 konut ihalesi bugün saat 15:00'da yapılacak.

Bayraklı Şehir Hastanesi imar planı askıda!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İlave + Revizyon İmar Planı ve açıklama raporları askıya çıkarıldı...

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Yozgat Şehir Hastanesi, Aralık'ta açılacak!

Yozgat Şehir Hastanesi'nde Aralık ayının sonunda hasta kabulüne başlanacak. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Cihan: "Şehir hastanelerine bakınca, bu hastanede doktor da olurum hasta da olurum" dedi.

Kayapınar Şehir Hastanesi inşaatı Haberi

Kayapınar Şehir Hastanesi inşaatı

Önceki ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından inşa edileceği açıklanan Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. Tigris Haber'den İlyas Akedngin'in haberine göre; Diyarbakırlıların uzun süredir beklediği hastanenin ihalesi dün yapıldı. Önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulması beklenen hastane Kayapınar bölgesinde inşa edilecek. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Hayaldi gerçek oluyor. Hemşehrilerimizin hayali, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi, #DiyarbakırŞehirHastanesi ihalesi tamam.  Ağustos 2020’de, arsa tahsisi yapılan ve 2020 bütçesine alınan; 1000 yataklı, tam teşekküllü hastanemiz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu arada önceki ay Diyarbakır’a gelen ve burada vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bin yataklı Şehir Hastanesi müjdesini vermişti.

Modern altyapıyla inşa edilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 'En büyük hayalim' diye tarif ettiği şehir hastanelerimiz...