25 / 04 / 2024

kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi

kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede inşa edilen Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi Haberi

kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Bünyan’a yapılan yatırımların tanıtılması amacıyla bir tören gerçekleştirildi. Tanıtımı yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmalarının 50 milyon TL’ye mal olduğu belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan tarihinin en kapsamlı altyapı harekatını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bünyan’daki Kadın ve Gençlik Merkezi, doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmalarının temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve Bünyanlılar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Bünyan...