24 / 04 / 2024

kayseri dönüşüm projeleri

kayseri dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri'nin kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Kocasinan Uğurevler kentsel dönüşümle değişiyor!

Uğurevler Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler'in kentsel dönüşümle değiştiğini söyledi.

Kayseri Uğurevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uğurevler Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kocasinan Yenişehir ve Beşparmak mahallesinden dönüşüm talebi!

Her hafta gerçekleştirdiği “Başkan Sizi Dinliyor” programlarıyla mahalle sakinlerinin gönlünü bir kez daha kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu hafta Beşparmak ve Yenişehir sakinlerini dinledi.

Sahabiye Kayseri'nin en güzel semti olacak!

Kayseri'ye değer katan pek çok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerden biri olacak olan Sahabiye Dönüşüm Projesi için çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri'nin dönüşüm projeleri düzenlenen toplantıda konuşuldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bürokratları ile bir toplantı yaptı. Toplantıda dönüşüm projelerinden Sahabiye Projesi ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Özhaseki, projenin Kayseri siluetine damga vuracağını söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm için ihale vakti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

kayseri dönüşüm projeleri Haberi

kayseri dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Küçükali, Anbar 1. Etap bitirilmiş olup Kazım Karabekir Mahallesinde 6 bloğun yapımı sürüyor. İnşaat çalışmalarnın yüzde 90'ı tamamlandı. Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir Mahallelerinde 2061 evin hak sahibine teslimi yapıldı. Küçükali Mahallesi 2. Etap kapsamında 44 kişi ile anlaşma yapıldı, 25 gecekondu yıkıldı ve yıkım süreci sürüyor. 

6 ay sonra inşaat çalışmalarına start verilecek olan Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yüzde 98 anlaşma yapılarak 6 blok halinde 232 konut yapılması hedefleniyor. Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir Mahalleleri 2. Etap...