20 / 04 / 2024

Kayseri gençlik merkezi

Kayseri gençlik merkezi

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kayseri Pınarbaşı ve İncesu'ya gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de Kadın ve Gençlik Merkezi yapılacağını açıkladı.

Kayseri'de gençlik merkezi inşa edilecek!

İlgili belediye bürokratlarıyla birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Başkan Çelik, Kayseri'ye yakın zamanda çok güzel bir gençlik merkezi kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri'de 4 ilçeye kadın ve gençlik merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

Kayseri Gençlik Merkezi hizmete giriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Kayseri TOKİ bölgesinde yeni gençlik merkezi açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı.

Kayseri Pınarbaşı ve İncesu'ya gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de Kadın ve Gençlik Merkezi yapılacağını açıkladı.

Kayseri gençlik merkezi Haberi

Kayseri gençlik merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geleceğimiz olan gençliğe hizmet vermek ve daha donanımlı bireyler yetişmesine katkı sunmak için yatırımlarına son sürat devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Eskişehir Bağları bölgesinde Genç KAYMEK Gençlik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törende açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tesisin 1300 öğrenciye hizmet vereceğini, ayrıca 800 Suriyelinin tesiste Türkçe eğitimi alacağını belirtti.

Eskişehir Bağları Bölgesi’ndeki Genç KAYMEK Gençlik Merkezi’nin açılışına Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar,Melikgazi, Talas, İncesu ve Bünyan belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Törende açıklamalar yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve...