28 / 03 / 2024

Kayseri Sahabiye gayrimenkul satışı

Kayseri Sahabiye gayrimenkul satışı

Kayseri'deki Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları ihaleyle satılacak.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Kocasinan'da 37.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 37 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri'deki gayrimenkul davasında kararı Danıştay verdi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen bugünkü köşesinde Kayseri ilindeki bir gayrimenkul davasını kaleme aldı.

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye gayrimenkul satışı Haberi

Kayseri Sahabiye gayrimenkul satışı


Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları ihaleyle satılacak. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.


Sahabiye-Fatih Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi ile ilgili kanun kapsamında ihale gerçekleştirilecek. Mülkiyeti şahıslara ait olup riskli alan içerisinde kalan ve uzlaşılamayan 20 gayrimenkul yine aynı alan içerisinde bulunan ve uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Konuyla ilgili ihale 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.


Detay için