24 / 04 / 2024

Kazım Türker kimdir

Kazım Türker kimdir

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, hedeflerini Ekonomist'e anlattı, Türker, "İzmir'in geleceğine 5 milyar TL yatırdık." dedi.

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker yaptığı açıklamada "Göztepe'nin, Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla kazandığı bu başarı bizim için gururdur" dedi

Türkerler Holding 3 sağlık kampüsü inşa ediyor!

Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı'nın açtığı 16 ihalenin üçünü olarak dev kent hastaneleri inşa ediyor. Grup, İtalyan Astaldi ile sadece Etlik Entegre Sağlık Kampusu için 1.1 milyar euroluk yatırım yapacak.

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2019 faaliyet yılına ilişkin olarak Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul'ca kabul edildi.

Türker Proje 2019 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, şirket yönetim kurulunun 2019 yılına ait kar payı dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. geçici vergi beyannamesi! 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, 2019 Yılı 4. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi ekinde sunuldu...

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

İnşaattan enerjiye, tekstilden sağlığa Türkerler damgası!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “İçinde bulunduğumuz bu eşsiz coğrafya, bize hedeflerimize ulaşmak için çok kıymetli fırsatlar sunmanın yanında, yeni değerler geliştirip büyütmek konusunda da büyük cesaret veriyor” dedi...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıya çıkacak!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Türker Proje Eylül 2019 sorumluluk beyanı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 1 Ocak 2019 - 30 Eylül 2019 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı...

Kazım Türker kimdir Haberi

Kazım Türker kimdir


3 Ağustos’ta yapılan 1.000 megavatlık Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesini, Siemens-Kalyon-Türkerler konsorsiyumu kazandı.


İhale sonrası ilk röportajını Ekonomist’e veren Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “1 milyar Euro yatırım yapacağız. Proje sonunda rüzgar enerjisinde kendi teknolojimizi dünyaya satabilecek noktaya geleceğiz” dedi.


"İZMİR'İN GELECEĞİNE 5 MİLYAR TL YATIRDIK"


Türkerler Holding'in yatırımları hakkında bilgi veren Kazım Türker, Ekonomist'in sorularını şöyle yanıtladı;


"İzmir'e Cumhuriyet tarihinin en büyük özel sektör yatırımını yapıyoruz. Toplamda 5 miyar TL'lik projeye imza atıyoruz. Bunun 900 milyon doları şehir hastanesi, 350 milyon doları Mahall Bomonti İzmir, 100 milyon doları ise rüzgar enerjisi santrali projesi.


İstanbul-İzmir otoyolunun devreye girmesi ile İzmir'in çok hızlı bir şekilde göç alacağını ve kent ekonomisinin güçleneceğini öngörüyorum. Şimdiden İstanbul sermayesinin İzmir'e gelmeye başladığını görüyoruz. Mahall...