29 / 03 / 2024

kedilere barınak

kedilere barınak

Beyoğlu Belediyesi, sokakta yaşayan kediler için “3 Katlı Villa Barınağı” yaptı. Her türlü ihtiyaçların karşılandığı barınaklar, görevliler tarafından mahallelere yerleştirildi. Barınaklar sayesinde kedilerin, yazın sıcaktan, kışın da soğuktan korunması a

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Mersin Büyükşehir'den otel konforunda barınak!

Sahipsiz dostların daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevcut barınağa ek olarak Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi kuruyor.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Iglo Architects'den mülteciler için yaşam konteynırları!

Iglo Architects tarafından Almanya’da Suriyeli mülteciler için tasarlanan yaşam konteynırları, sığınmacıların barınak sorunlarına yaşamsal ihtiyaçlar bağlamında çözümler sunuyor.

İzmir Menemen'e yeni kompleks inşa ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 43 dönümlük araziye, barınak ve 4 bin kapasiteli hayvan mezarlığı kuracak. İçinde Rehabilitasyon Merkezi'nin de yer alacağı 5.6 milyon liralık kompleksin yaz başında hizmete açılması planlanıyor.

Ajda Pekkan'ın Polenezköy'deki villası barınak oldu!

Ajda Pekkan yıllarca oturduğu Polenezköy'deki villasından 4 sene önce taşınmıştı. Süperstar'ın bu 3 katlı evinde 20 kedisi, 10 köpeğinin yaşadığı ortaya çıktı.

2002 yılında Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş!

2002 yılında İstanbul Ticaret Odası'nın ''İstanbul'da Kaçak Yapılaşmanın Nedenleri'' konulu araştırmasına göre, başlangıçta sadece barınak ihtiyacını karşılamak inşa edilen Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş.

kedilere barınak Haberi

kedilere barınak

Beyoğlu Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü, soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için çalışmalarına devam ederken kediler için Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın talimatıyla “3 Katlı Villa Barınağı” projesini hayata geçirdiler. Barınaklar, özel ahşaptan yapılarak, ilçenin 15 farklı noktasına yerleştirildi. Soğuk havalardan korunup, sıcak havalarda serinleyebilecekleri yerlerin olması amacıyla gerçekleştirilen villa barınaklarda kediler sağlıklı ortamda yaşama fırsatı...