25 / 04 / 2024

kent meydanı avm açılış konseri iptal

kent meydanı avm açılış konseri iptal

Bursa'nın kentsel dönüşümdeki prestij projesi Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'nin açılışındaki Emre Altuğ konseri, Kuzey Irak operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklere saygısızlık olur gerekçesiyle iptal edildi

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Kent Meydanı AVM yılbaşında açık mı?

Kent Meydanı AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM yılbaşında açık mı?Kent Meydanı AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kent Meydanı AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kent Meydanı AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Çamaş Kent Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çamaş Kent Meydanı’nda da çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi, 1300 metrekarelik alan üzerine projelendirilen Çamaş Kent Meydanı’nda; yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları yer alacak...

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Kocaeli Karamürsel’in Kent Meydanı şekilleniyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konya Seydişehir Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi. Tutal, kent meydanının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Kocaeli Kent Meydanı 2016'da tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi. Karaosmanoğlu, Kent Meydanı projesinin 2016'da tamamlanacağını belirtti.

kent meydanı avm açılış konseri iptal Haberi

kent meydanı avm açılış konseri iptal

Bursa'nın en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, bugün yapacağı açılıştaki konser ve eğlence etkinliklerini, Kuzey Irak'taki sınır ötesi harekatta şehit olan Mehmetçiklerimiz ve yakınlarına saygısızlık olur düşüncesiyle iptal etti.

Açılışı sade bir törenle yapmayı planlayan Kent Meydanı'nın Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu, çok kapsamlı, renkli, coşkulu eğlenceler ile Emre Altuğ'un katılacağı büyük katılımlı bir konser planladıklarını belirterek, 'Askerlerimiz orada şehit olurken, aileleri ve ülkemiz üzüntü içerisindeyken, böyle bir konseri yapmamızın doğru olmadığını düşündük. Şehit yakınlarının acısını paylaşmak için konserimizi iptal ettik. İleriki dönemde, keyifli olduğumuzda bu aktiviteyi yapmayı düşünüyoruz' dedi.

4 FİRMA BİRLEŞTİ

50 milyon dolar...