26 / 04 / 2024

Kent Toplu Konut İnşaat konkordato

Kent Toplu Konut İnşaat konkordato

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı.

Emay İnşaat konkordato istedi!

Ankara'da kurulan Emay İnşaat uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor. Ancak şirket son dönemlerde yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etti..

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Duterte'den toplu konut eylemcilerine müdahale uyarısı!

Filipinler'de Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, başkent Manila'daki devlete ait toplu konut inşaatında oturma eylemi yapan protestoculara eylemi sürdürmeleri halinde polis müdahalesiyle karşılaşacakları uyarısını yaptı.

Manisa'ya toplu konut müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi’nde inşa edilecek olan toplu konut projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kütahya 1453 Toplu Konut projesinin inşaatı tam gaz!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesi'nde hayata geçirilen 1453 Toplu Konut inşaatı son sürat devam ediyor.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu.

Başkent Emlak Konut daire fiyatları!

Başkent Emlak Konut daire fiyatları 2+1'lerde 729 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Kent Toplu Konut İnşaat konkordato Haberi

Kent Toplu Konut İnşaat konkordato

1995 yılında Ankara'da kurulan Emay İnşaat, merkezini 31 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'a taşıdı.Şirketin toplam sermayesi 164 milyon 500 bin TL. Şirket mali anlamda sıkıntı bir dönem geçirmesi nedeniyle konkordato talep etti. Konkordato talebi Burak Gören, Hakan Çağlar, Yusuf Gören, Emay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Kent Toplu Konut İnşaat Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi tarafından talep edildi. 

Emay İnşaat hakkında yeni bir karar daha çıktı. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 5 Nisan 2019 tarihinde verilen bir yıllık kesin mühletin, 5 Nisan 2020 tarihinden itibaren 6 ay süre ile uzatılmasına karar verildi.

Şirketin kurulduğu günden beri hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar şu şekilde; 

1997
1.    İBB Kartal Soğanlık Konut + Ticaret Merkezi İnşaatı
2.    İBB Eyüp Alibeyköy Konut + Ticaret...