24 / 04 / 2024

kentpark avm tepe home mağazası

kentpark avm tepe home mağazası

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Prime AVM'deki fahiş kira artışları kiracıları isyan ettirdi!

Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan Tepe Prime Alışveriş Merkezi'nde kiracılar, fahiş kira artışları nedeniyle karşı eylem yaptı.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

kentpark avm tepe home mağazası Haberi

kentpark avm tepe home mağazası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; sunduğu zengin ürün yelpazesi, mobilya sektöründe yarım asrı aşkın tecrübe ile oluşturdukları güven, kalite ve tasarımsal farklılığı şimdi de Kentpark AVM mağazasında dekorasyon severler ile bir araya getiriyor.

“Kentpark AVM mağazası, alışverişten çok daha fazlasını sunuyor” diye konuşan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Ankara’nın yeni buluşma noktasını ve Türkiye’deki 16. Mağazamızın kapılarını açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Konsept mağazacılıkta daha farklı ve özgün bir yaklaşımla açtığımız Tepe Home Kentpark AVM’de tüketicimizi ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi bekliyor. Kaliteyi merkezimize alarak; tüketicimizin isteklerine, ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlerleyen süreçte Antalya, Bursa, Samsun, Trabzon, Bodrum, Adana ve Mersin’de mağaza açma hedeflerimiz bulunuyor. Ayrıca, 2020 yılında büyüme ivmesi ile farklı bir kulvarda...