28 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm komisyonu izmir

kentsel dönüşüm komisyonu izmir

Ege-Koop Danışma Kurulu, Türkiye'yi yakından ilgilendiren, Türkiye ile İzmir'in sorunları, depreme karşı kötü yapıların yenilenmesi ve ihracat için kolları sıvadı

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın meclise geliyor!

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın Genel Kurul'da görüşülmek üzere Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İZTO İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini iletti. Soyer ise kentsel dönüşüm ile ilgili gerekli adımların atılacağı konusunda söz verdi. 

Deprem Araştırma Komisyonu'ndan kentsel dönüşümü hızlandıracak öneriler!

Deprem Araştırma Komisyonu kentsel dönüşümü hızlandırmak için rapor hazırladı. Hazırlanan raporda kentsel dönüşümle ilgili davaların sonlandırılması gerektiği belirtildi.

Kentsel dönüşüm için yeni fon önerisi!

Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında toplandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları için fon kurulması yönünde öneride bulunuldu. 

Depreme yönelik en önemli adım kentsel dönüşüm!

Depreme yönelik yapılan çalışmaları anlatan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, depremin anahtarının kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanacak!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu toplantısında İzmir'de yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. Toplantıda kentsel dönüşümün hızlandırılması için atılacak adımlar değerlendirildi. 

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm için oturma eylemi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin başında gelen Avcılar için İBB İmar Komisyonu’ndan hala haber çıkmadı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, plan notu değişikliğinin gündeme alınmamasını protesto etti...

kentsel dönüşüm komisyonu izmir Haberi

kentsel dönüşüm komisyonu izmir

Alanlarında ve mesleklerinde uzmanlaşmış deneyimli isimlerden oluşan akademi, basın, turizm, kentleşme, sanat, bürokrasi ve iş dünyasında kendini kanıtlamış kişileri bünyesinde toplayan EgeKoop Danışma Kurulu, 2011  2012 faaliyet döneminde oluşturulan 4 ana komisyonla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Gazeteci Yazar Öcal Uluç, Danışma Kurulu üyeleri, Ege-Koop Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop olarak İzmirliler'in beklentilerine cevap verebilmek için, ülkemizin ve kentimizin sorunlarına, gelecekle ilgili problemlerine en doğru biçimde odaklanmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.

Sorunların bilincindeyiz
Ege-Koop'un bünyesinde oluşturulan İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin gündemini belirleyecek 'Kentsel Dönüşüm', 'İzmir'in Sorunları', 'Türkiye'nin Sorunları' ve 'Expo Komisyonu' hakkında konuşan Ege-Koop Genel Başkam Hüseyin Aslan, "İzmir'i ve ülkesini bu kadar çok seven uzman kadromuz, gönüllük...