26 / 04 / 2024

kentsel tasarım yarışması son başvuru tarihi

kentsel tasarım yarışması son başvuru tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen, birincinin 40 bin TL, ikincinin 30 bin TL, üçüncünün ise 20 bin TL ile ödüllendirileceği Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel tasarım yarışması düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, üniversiteli gençler için " Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması" düzenliyor. Yarışmayla, üniversiteliler arasında "çevre" farkındalığının artırılması ve çevreye duyarlı kent tasarımları yapılması amaçlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Taksim için tasarım yarışması başladı: Ödül 50 bin euro!

İBB tarafından düzenlenen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması'nın takvimi açıklandı. Yarışmaya katılmak için projeler 10 Mayıs tarihine kadar teslim edilebilecek...

2018 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak adına DASK tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda üç gün sürecek final heyecanı başladı.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 76 başvuru!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilde 76 başvuru geldi.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilden 76 başvuru!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın dördüncüsüne Türkiye genelinde 35 ilden başvuru geldi..

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda başvurular başladı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın ön kayıt dönemi başladı.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

kentsel tasarım yarışması son başvuru tarihi Haberi

kentsel tasarım yarışması son başvuru tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenleyeceği "Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması" başlıyor. Birincinin 40 bin TL ile ödüllendirileceği Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nda ikinciye 30 bin TL, üçüncü olan yarışmacıya ise 20 bin TL ödül verilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdrıs Güllüce'nın talimatıyla üniversiteliler arasında "çevre" farkındalığını artıracak önemli bir proje başlatılıyor. 


Ana konusunun ekoloji ve kentsel tasarım olacağı "Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması" ile yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere toplam 154 bin TL ödül dağıtılacak. 


Ekoloji, sosyal hayat ve kültürün mekâna yansımasının ele alınacağı ve birincinin 40 bin TL ile ödüllendirileceği Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nda ikinciye 30 bin TL, üçüncü olan yarışmacıya ise 20 bin TL ödül verilecek. Ayrıca 8 guruba 8 er Bin TL mansiyon ödülü verilecek. 


Jüri heyeti bakanlık üst düzey bürokratları, akademisyenler ve...