25 / 04 / 2024

Kepez Evi

Kepez Evi

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Antalya Kepez'de 3. taziye evi inşa edildi!

Vatandaşların sosyal gereksinimlerine yönelik icraatlar gerçekleştiren Kepez Belediyesi, üçüncü taziye evini Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde hizmete sokacak.

Antalya Kepez'de 3. taziye evi inşa edildi!

Vatandaşların sosyal gereksinimlerine yönelik icraatlar gerçekleştiren Kepez Belediyesi, üçüncü taziye evini Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde hizmete sokacak.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez'de 32 yataklı konuk evi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

Kepez'e hasta konuk evi geliyor!

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi açıldı

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne yeni bir etüt merkezi ve bilgi evi açıldı. Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi.

Kepez Evi Haberi

Kepez Evi

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine dönüştürüyor. Mahallelilerin sosyal etkinliklerini yapabileceği Kepez Evi projesinin ilki Şafak Mahallesi'ne veriliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; daha önce Hüsnü Karakaş, Güneş ve Çankaya mahallelerine taziye evi kazandıran Kepez Belediyesi, mahalle sakinlerinin sosyal etkinliklerini daha büyük bir alan üzerinde yapabilmesi için Kepez Evi projesine başladı. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'ne yapılıyor. 

Kepez Belediye Meclisi'nin tarafından onaylanan imar planı revizyonu ile Kepez Evi'nin Şafak Mahallesi'nde yapılacağı alan oluşturuldu. Tesis, Ahmet Hamdi Akseki Caddesi üzerindeki yeşil alanda imar revizyonuyla meydana getirilen belediye hizmet alanda hayata geçirilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'da taziye evi uygulamasını başlatan ilk belediye olduklarından bahsederek, "Şafak mahallemize taziye evi sözümüz vardı....