24 / 04 / 2024

kepez projesi

kepez projesi

Dr. Murat Dinç, MHP Kepez ilçe başkanı Mehmet Seyyar ve Duraliler mahalle sakinleri katıldı. MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç mahallelilere projelerini anlattı ve somlarını yanıtladı.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

kepez projesi Haberi

kepez projesi

Dinç'ten turizm sözü 

Duraliler mahallesinde düzenlenen toplantıya MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç, MHP Kepez ilçe başkanı Mehmet Seyyar ve Duraliler mahalle sakinleri katıldı. MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç mahallelilere projelerini anlattı ve somlarını yanıtladı. 

Dinç, "Otopark ve yeşil alanları nüfusun artışına göre planlamamız lazım. Kişi başına düşen yeşil alan oranını arttıracağız. İnsanlar arabalarını ceplerine koyup evlerine çıkaramayacağına göre bölgedeki uygun alanlara otopark projeleri yapacağım. Doğru yerlere doğru projeler uygularsak vatandaşların hem otopark, hem çocuk oyun alanları, hem de düğün salonu ve toplantı salonunu ihtiyacını gidermiş olacağız." dedi. 


Dinç, "Hep aynı inanış var, hükümetle belediye aynı partiden olursa o bölgeye hizmet gelir şeklinde. Aldığınız hizmet sizi mutlu etti mi ? Ne yüzme havuzuna karşıyım ne de kültür...