19 / 04 / 2024

Key Ödemeleri itiraz başvuruları

Key Ödemeleri itiraz başvuruları

Konut Edindirme Yardımı itiraz başvuruları 31 Aralık tarihinde sona erdi. Key Ödemeleri'nde itiraz başvurusu yapmayanlar hak talep edemeyecek

Site ve apartmanlarda oturanlar dikkat! İtiraz edebilirsiniz!

Aidat ödemeleri, işletme projesi hazırlandıktan sonra 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 37. Maddesi'ne göre kat maliklerine iadeli taahhütlü mektupla iletilmek zorunda. İşletme projesi eline ulaşan kat maliki bu projeye 7 gün içinde itiraz edebilir.

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

KEY için son şans! 3 ay içinde itiraz edilebilecek!

KEY için son şans. KEY listesinde adını göremeyen ya da ödeme miktarının düşük olduğunu düşünenlerin ilk üç ay içinde adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor...

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri; memur, işçi ve emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Yardım, memur, işçi ve emeklilerine yapılıyor. Peki, KEY mevzuatı gereğince KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...

Güncel KEY listesi açıklandı! Eylül 2014!

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile duyuruldu. Güncel KEY ödemeleri listesi 2014 'e T.C. kimlik no ile sorgu yapılabiliyor. İşte güncel KEY listesi 2014...

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

Key Ödemeleri itiraz başvuruları Haberi

Key Ödemeleri itiraz başvuruları
Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemesini hâlâ alamayanların kurumlarına başvurması için tanınan süre sona erdi. KEY ödemeleriyle ilgili olarak 2011 yılı Kasım ayında yayımlanan kararnameye göre, listelerdeki hata ve eksikler nedeniyle paralarını alamayanlar, bu yılın sonuna kadar çalıştıkları kurumlara başvurabiliyordu. 


31 Aralık'ta başvuru süresinin dolmasının ardından, maaşlarından KEY kesintisi yapılanlar, hak talep edemeyecek. Bu tarihten sonra eksik ve hatalı ödeme için dava açma imkanı da olmayacak. KEY kapsamında şu ana kadar 6 milyona yakın hak sahibine 2.5 milyar liranın üstünde ödeme yapıldı. 1.5 milyona yakın kişiye de 500 milyon liranın üstünde ek ödeme...