28 / 03 / 2024

Kibar Holding CEOsu Tamer Saka

Kibar Holding CEOsu Tamer Saka

Kibar Holding, yeni teşvik paketinin ardından 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kurmak üzere çakşmaları hızlandırdı.

Kibar Holding ve Assan'dan Karasu'ya alüminyum tesisi!

Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor.Saka, Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Yeni yatırım seferberliği gelebilir!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yurtiçindeki yeni, önemli ve ölçekli yatırımlar için açıklamalarda bulundu. Ali Kibar, yeni yatırım seferberliğinin gelebileceğini açıkladı. 

Şennur Kuru, Kibar Holding'in insan kaynakları başkanı oldu!

Otomotiv, metal, gıda, enerji, gayrimenkul, ambalaj ve alüminyum gibi sektörlerde faaliyet gösteren Kibar Holding'in insan kaynaklan bölüm başkanlığı görevine Şennur Kuru atandı.

Kibar Holding'ten Karasu'ya 800 milyon dolarlık yatırım!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yatırım ve projelerden bahsetti. Kibar, Karasu'da planladıkları yatırımın toplam tutarının 800 milyon doları bulacağını belirtti.

Kibar Holding'in yeni ambalaj fabrikası Nisan'da açılıyor!

Kibar Holding, karlı büyüdüğü bu dönemlerde yeni yatırım ve satın almalar peşinde koşuyor. Kibar Holding, Endüstri 4.0'a uygun yeni ambalaj fabrikasını Nisan ayında açıyor.

Kibar Holding CEOsu Tamer Saka Haberi

Kibar Holding CEOsu Tamer Saka

Kibar Holding, yeni teşvik paketinin ardından 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kurmak üzere çakşmaları hızlandırdı. Holding bu yatırım için ilk kazmayı vuracak. Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, yeni teşvik paketiyle birlikte büyük sanayi yatırımı açıklayan ille gruplardan biri olacaklarım söylüyor. Kibar Holding 2017’de cirosunu ise 27 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyor.


Kibar Holding 2017 yılma önemli yatırım kararlanyla giriyor. Teşvik paketinin ardından 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kurmak üzere çalışmalarını hızlandıran grup, 2017’de yatırım için ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor. 2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatmaya hazırlanan ve 2017’de 27 milyar TL ciro hedefleyen Kibar Holdingin CEO’su Tamer Saka, yeni teşvik paketiyle birlikte büyük sanayi yatırımı açıklayan ilk gruplardan biri olacaklarını söylüyor. Teşvik paketinin maksimum düzeyde kullanılması durumda...