16 / 04 / 2024

Kibar Holding insan kaynakları müdürü kim

Kibar Holding insan kaynakları müdürü kim

Otomotiv, metal, gıda, enerji, gayrimenkul, ambalaj ve alüminyum gibi sektörlerde faaliyet gösteren Kibar Holding'in insan kaynaklan bölüm başkanlığı görevine Şennur Kuru atandı.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

Kibar Holding insan kaynakları müdürü kim Haberi

Kibar Holding insan kaynakları müdürü kim

Otomotiv, metal, gıda, enerji, gayrimenkul, ambalaj ve alüminyum gibi sektörlerde faaliyet gösteren Kibar Holding, insan kaynağına çok önem veriyor. Şirket bu doğrultuda insan kaynakları alanında uzman bir ismi transfer etti. Kibar Holding’te insan kaynaklan bölüm başkanlığı görevine Şennur Kuru atandı. Meslek hayatına 1999 yılında Toprakbank'ta başlayan Şennur Kuru, Yıldız Holding Sabancı Holding ve Enerjisa'da insan kaynakları alanında çalıştı. Ekonomist Dergisi'nde yer aşan habere göre; Avea'da organizasyonel gelişim direktörlüğü ve Sabancı Holding’te grup insan kaynakları direktörlüğü görevlerini üstlenmesinin ardından son olarak Türk Telekom'da insan kaynakları iş ortaklığı direktörlüğü görevini yerine...