19 / 04 / 2024

kilis Spor ve Sağlık Merkezi

kilis Spor ve Sağlık Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış törenindeki konuşmasında, ülkeyi yeniden imar ettiklerini söyledi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Muharrem Kasapoğlu: Ülkeyi yeniden imar ettik!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış törenindeki konuşmasında, ülkeyi yeniden imar ettiklerini söyledi.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kilis Spor ve Sağlık Merkezi Haberi

kilis Spor ve Sağlık Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlık tarafından yapılan tesisten tüm kadınların faydalanmasını isteyen Kasapoğlu, şu şekilde konuştu:

"Gerçekten sizler bu millet için ülkemizin kadınları olarak çok ayrı ve ayrıcalıklısınız. Sizler için ne yapsak azdır. Sizler toplumun mimarısınız. Bu toplumu şekillendiren kadınlarımız annelerimiz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' anlayışıyla annelerimize ne yapsak azdır. Bu tesisin açıkçası bu kadar güzel olduğunu da bilmiyordum, içini de gördüğümde daha çok mutlu olacağıma inanıyorum. Biz 'sporun tabana yayılması' diye bir proje başlattık. Kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli ve engelsiz ayırımı gözetmeksizin biz herkesi spora teşvik ediyoruz. Gece gündüz spor tesisleri açmamızın, sporu erişilebilir kılmamızın da temel sebebi budur....